FORMULE E Een moeilijk weekend voor DS TECHEETAH

Parijs, 26 juli 2021

Na 5 jaar maakte het ABB FIA Formula E Wereldkampioenschap zijn langverwachte terugkeer naar de straten van Londen. De dubbele race plaats eindigde voor de DS TECHEETAH-coureurs met veel frustratie. Hoewel het begin goed was, was dit niet de beste race voor onze coureurs. Ze behouden nog steeds al hun kansen op de titel en staan ​​op de 4e plaats in het teamklassement.

Ronde 12, 24 juli 2021

Formule E 2021: ePrix Londen resultaten

Aan het einde van de eerste race van de London E-Prix op zaterdag 24 juli stond het DS TECHEETAH-team weer op de eerste plaats in de Team Ranking. António Félix da Costa hielp zijn team om de leiding terug te nemen in het Teams' Championship door als achtste te eindigen in de eerste race. Anderzijds moest Jean-Éric Vergne zich tevreden stellen met een 12e plaats. De Fransman startte als 23e en moest vroeg in de race de pits in.

Ronde 13, 25 juli 2021

Beide DS TECHEETAH-coureurs hadden een goede start in de race en herstelden hun posities in de eerste ronden tot de 16e (Da Costa) en 18e (Vergne) plaats in ronde 6, toen een eerste safety-car-periode plaatsvond. António werd uitgeschakeld in een dramatische gevecht met Lotterer omdat hij tegen de muur werd gedrukt toen hij probeerde de Duitser te passeren.  Vergne eindigde als 12e, ondanks dat zijn tweede aanvalsmodus werd verpest door een safety-car-periode.

Formule E 2021: ePrix Londen resultaten

Ondanks een moeilijk weekend in Londen heeft DS TECHEETAH nog kans op de dubbele Formule E-titels. Ze moeten het hoofd koel zien te houden in de komende races om hun titel te behouden. We zien u graag in de Duitse hoofdstad Berlijn  op 14 en 15 augustus voor een finale die intens belooft te worden.

E-TENSE: de elektrische en hybride-aandrijving volgens DS

Moedig onze coureurs aan via de Fanboost