SENSATIES Focal Electra® & DS Automobiles

Net als DS Automobiles zet Focal zijn unieke vakmanschap in voor een optimale performance en ultiem genot, om de grenzen van het geluid te verleggen en u een unieke geluidservaring te laten beleven aan boord van onze creaties.

Focal Electra® & DS Automobiles

Waar geluid, emoties en sensaties samenkomen

Focal is al sinds 1979 baanbrekend in de wereld van audiotechnologie, gedreven door een passie voor muziek, innovatie en design. In het bedrijf dat is gevestigd in het Franse Saint-Étienne ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen de mensen van Focal audiosystemen op maat om de meest veeleisende muziekliefhebbers een ultieme geluidservaring te kunnen bieden. Gedreven door het streven naar perfectie levert Focal hoogwaardige systemen waarbij een optimale performance wordt gecombineerd met ultiem luistergenot. In samenwerking met DS Automobiles ontwikkelt Focal een op geraffineerde en stijlvolle wijze ingebouwde hifi-installatie voor al onze modellen, waarmee u onderweg op elk moment optimaal van uw favoriete muziek kunt genieten.

Waar geluid, emoties en sensaties samenkomen
Een nieuw niveau van geluidscomfort

Een nieuw niveau van geluidscomfort

Met het exclusieve Focal Electra®-hifisysteem dat in onze auto's is geïnstalleerd, beleeft u een sensationele geluidservaring dankzij de 12 of 14 op doordachte wijze over het interieur verdeelde luidsprekers. De pure klank van het geluid is ook te danken aan de geluiddempende ruiten en de deels gelaste en deels gelijmde carrosserieconstructie, waardoor alle trillingen effectief worden gedempt en u verzekerd bent van een optimaal geluidscomfort.

Focal Electra® & DS Automobiles