ERFGOED Musée du Louvre & DS Automobiles

Het Musée du Louvre en DS Automobiles, partners sinds 2015, hebben hun samenwerking gebaseerd op gemeenschappelijke waarden: voortbouwen op het erfgoed om te breken met tradities en Frankrijk overal ter wereld voor het voetlicht te brengen.

Musée du Louvre & DS Automobiles

Toonbeelden van de Franse "art de vivre"

De samenwerking tussen DS Automobiles en het Musée du Louvre is gestoeld op de idee dat de combinatie van traditie en moderniteit noodzakelijk is om de toekomst te kunnen bouwen. Deze samenwerking is dan ook een eerbetoon aan Parijs en het unieke Franse vakmanschap. Daarom ondersteunen wij het beroemde Parijse museum bij verschillende exposities en renovaties om onze visies op perfectie, cultuur en de kunst van het reizen te verenigen.

Toonbeelden van de Franse
Perfectie en avant-garde

Perfectie en avant-garde

Als merk dat zich beijvert om wereldwijd de rijkdom van de Franse cultuur tentoon te spreiden deelt DS Automobiles met het Musée du Louvre de ambitie van perfectie en evenwicht tussen traditie en avant-garde, zoals die zo fraai wordt verbeeld door de beroemde piramide van het museum.

Een unieke verwevenheid van kunst met reizen

Een unieke verwevenheid van kunst met reizen

De unieke en prestigieuze Limited Edition DS 7 CROSSBACK E-TENSE Louvre is verfraaid met unieke en onderscheidende designelementen en details die door het museum zijn geïnspireerd. Laat u verleiden door de elegantie van deze exclusieve uitvoering die is geïnspireerd op de kunst en is voortgekomen uit het vakmanschap van onze ambachtslieden. Aan de hand van een podcast op het touchscreen van uw DS kunt u alvast kennismaken met de geschiedenis en geheimen van 182 meesterwerken uit de collectie, voordat u ze in het museum komt bekijken met uw Amis du Louvre-kaart.