DOORGAAN

MyDS App

Uw persoonlijke pagina, altijd en overal te bekijken

MyDS App

Uw persoonlijke pagina, altijd en overal te bekijken

VERBINDEN EN STARTEN MAAR

Met de MyDS app bent u altijd verbonden met uw DS en de services uit het Only You programma. Profiteer met één klik van deze services en geniet nog meer van uw auto, zowel voor, tijdens als na elke rit. Alle modellen van DS zijn compatibel met de MyDS App.

De wereld van DS op uw smartphone

MyDS App

Services die dagelijks van pas komen

Voordat u vertrekt: Vind uw geparkeerde DS snel en gemakkelijk met de app*

Tijdens uw rit: Houd uw rijstatistieken en brandstofverbruik bij. Ook laat MyDS u weten wanneer het tijd is voor de  volgende onderhoudsbeurt.*

Na aankomst: Nadat u uw DS heeft geparkeerd, wordt u te voet naar uw eindbestemming geleid.*

De MyDS App biedt u een scala aan gepersonaliseerde services: de actieradius, de kilometerstand en het onderhoudsinterval na elke rit, zodat u uw DS optimaal kunt onderhouden.

* Via uw smartphone met een internetverbinding en een navigatie-app.

Handleidingen

Alle informatie over uw DS

 

Met de MyDS App heeft u direct toegang tot alle belangrjke voertuiginformatie. Of u nu informatie wenst over de werking van uw auto of bepaalde opties of over het onderhoud: u heeft alle informatie binnen handbereik.

Instructievideo's DS

Geniet volop van wat uw DS u te bieden heeft

 

Bent u sinds kort eigenaar van een DS en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over zijn uitrusting? Ontdek aan de hand van onze instructievideo's hoe de verschillende functies in uw auto werken.

STUUR UW ELEKTRISCHE AUTO OP AFSTAND AAN

INFORMATIE OVER DE ACTIERADIUS

U kunt op elk gewenst moment de actuele laadtoestand van de tractiebatterij of de resterende actieradius checken. Ook kunt u eenvoudig informatie over het opladen vinden of de vooraf ingestelde temperatuur van het interieur bekijken.

OPLADEN PROGRAMMEREN

Als uw auto op een laadpunt is aangesloten, kunt u de laadsnelheid en de verwachte duur van het opladen bekijken. U kunt ook het tijdstip waarop het opladen start programmeren, om bijvoorbeeld te profiteren van het dalurentarief.

TEMPERATUUR INSTELLEN

U kunt op afstand ook de ideale temperatuur in uw auto regelen voordat u instapt. Het voorverwarmen -of koelen van het interieur is ook beschikbaar als uw auto niet is aangesloten op een laadpunt.

Plan uw rit en geniet van uw reis

Bereid uw volgende reis voor vanaf uw smartphone met EV Trip Planner* in de MyDS-app, onderdeel van het Connected Navigation Pack. Hiermee profiteert u van stap-voor-stap navigatie die rekening houdt met laadstops onderweg. Bepaal uw bestemming en stuur vervolgens eenvoudig de routeplanning naar het DS-infotainmentsysteem via de Send2Nav-functie. Daarnaast ontvangt u onderweg realtime updates van de verkeerssituatie, heeft u inzicht in het actuele energieverbruik en laadniveau van uw auto en vindt u snel de dichtstbijzijnde laadpunten.

*Alleen beschikbaar voor DS 3 CROSSBACK E-TENSE en DS 3 E-TENSE-modellen.

Instructies voor e-remote control


 

Activering van Remote Control

In deze instructievideo leggen we u uit hoe u zich kunt aanmelden voor E-TENSE Remote Control via de MyDS App. Na het aanmelden en activeren van deze service, kunt u het laden op afstand programmeren en volgen. En kunt u op afstand de temperatuur van het interieur regelen.  

Remote Control

In deze instructievideo komt u te weten hoe u de functies van E-TENSE Remote Control kunt gebruiken via de MyDS App. Ontdek hoe u via de app het laden van uw auto kunt programmeren en volgen. En hoe u het interieur kunt voorverwarmen/-koelen op het tijdstip en de dag(en) van uw keuze.

 

Ontdek alle MyDS-services
Bekijk onze serie instructievideo's die u helpen optimaal te profiteren van uw auto en de bijbehorende services.
PECHHULPVERLENING
Meld een pechgeval en volg in real time de komst van de hulpverlener. Gebruik de MyDS App om hulp in te roepen, uw situatie te beschrijven, uw locatie te bevestigen en contact op te nemen met de pechhulpverlening. 
SCAN MY CAR
Bekijk de interactieve documentatie om vertrouwd te raken met uw DS. Via de MyDS App kunt u het instructieboekje en andere documentatie van uw auto raadplegen. Gebruik de foto-index om meer informatie over een onderwerp te vinden of scan het desbetreffende onderdeel van uw DS met uw smartphone. 
SEND2NAV
Plan uw route en verstuur deze met één klik naar het navigatiesysteem van uw DS. U kunt ook op de MyDS App uw bestemming invoeren om deze vervolgens naar uw auto te sturen. Bovendien kunt u Google Maps, Apple Kaarten of Waze gebruiken om uw route te delen. 

Mobiliteit

Om optimaal te profiteren van de voordelen die elektrische rijden biedt, is het noodzakelijk om hem op te laden. Via de MyDS app kunt u het laden gemakkelijk programmeren en volgen.

Service op maat

ONLY YOU, DE LUXE VAN PERSOONLIJKE AANDACHT

DS CLUB PRIVILEGE: word lid van onze exclusieve club en beleef onvergetelijke momenten.

 

DS ASSISTANCE: 24/7 gratis hulp, binnen en buiten Nederland.

 

DS VALET: een persoonlijke chauffeur die op de gewenste locatie uw nieuwe DS aan u aflevert of uw auto ophaalt en terugbrengt als u een afspraak hebt gemaakt voor onderhoud.

 

Huur via Free2Move Rent de DS van uw keuze. Reserveer uw auto gemakkelijk via uw smartphone.

 
ALLE INFORMATIE DIE U WENST MET DE SCANFUNCTIE

U kunt online de boorddocumentatie van uw DS bekijken op uw smartphone.

  • Download de digitale documentatie vanaf de MyDS App.
  • Met de camera van uw smartphone kunt u nu een gedeelte van uw DS scannen waarna u uitgebreide informatie over dat deel te zien krijgt.

Eenvoudig, snel en effectief: de scanfunctie geeft u alle benodigde informatie.