DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

Uw intelligente reisgenoot
Het spraakherkenningssysteem van het DS IRIS SYSTEM was al bijzonder intuïtief en responsief en is nu verder uitgebreid met de kunstmatige intelligentie van SoundHound, op basis van de ChatGPT API(i) Deze nieuwe functie voor uw DS maakt gebruik van de kracht van Generatieve Kunstmatige Intelligentie op basis van het Chat AI-platform van SoundHound. SoundHound integreert verschillende kennisdomeinen met een van de meest geavanceerde taalmodellen: de API van ChatGPT. Dankzij deze combinatie kan het DS IRIS SYSTEM sneller en uitgebreider antwoord geven op vragen dan de vorige generatie van het DS IRIS-spraakherkenningssysteem. De ChatGPT-functionaliteit is geïntegreerd in het DS IRIS-systeem dankzij het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Omdat het een Artificial Intelligence (AI)-taalmodel is, is het klaar om op menselijke wijze antwoorden te genereren op basis van deeplearning. Aangezien AI-technologie nog volop in ontwikkeling is, zijn de antwoorden of informatie mogelijk niet volledig accuraat, correct of objectief. Net als bij elke andere virtuele assistent raadt DS Automobiles aan om niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en beperkt privégegevens te delen. Raadpleeg voor gebruik de algemene voorwaarden. .

Hierdoor is uw DS voortaan verrijkt met een innovatieve functie waarmee u niet alleen een geheel nieuwe relatie met uw voertuig krijgt, maar tegelijkertijd ook de voordelen ervaart van een reisgenoot die iedere rit veiliger en comfortabeler maakt.
Videotutorials
Profiteer van de kennis van ChatGPT(i) ChatGPT (versie 3.5) is niet in realtime met internet verbonden. Hierdoor beschikt u onderweg over informatie die is bijgewerkt tot januari 2022. en vraag op ieder gewenst moment om informatie die uw reis verrijkt met ideeën en anekdotes. Van geschiedenis tot geografie, tot literatuur en gastronomie...daag het systeem uit en ontdek uw ideale reisgenoot!
Aan de slag met ChatGPT

Verbeter de ervaring aan boord van uw DS met de informatie en adviezen van IRIS: dankzij de integratie van SoundHound Artificial Intelligence, op basis van de ChatGPT API, met uw DS IRIS SYSTEM, verandert uw auto in een reisgenoot die bijdraagt aan het reisplezier.

Om de functie te activeren, zegt u "OK IRIS" waarna u direct uw vraag kan stellen.

Voorbeelden zijn:

 

  • OK IRIS, wat raad je me aan om in deze tijd van het jaar in Milaan te bezoeken?
  • Kun je me iets vertellen over Leonardo da Vinci?
  • Waar is hij geboren en waar is hij begraven?
  • Wat zijn  de openingstijden van het Louvre in Parijs?
  • Welke wijn raad je aan bij een voorgerecht met meloen en ham?
  • Welke spelletjes kunnen mijn kinderen onderweg spelen?
  • Wat is de wettelijk vereiste afstand tussen twee auto’s op Franse snelwegen?
  • Vertel mijn zoon een verhaal over draken, prinsessen en heksen waarin een jongen met de naam Antoine de hoofdrol speelt.

 

Stel iedere vraag die in u opkomt aan het systeem, zonder uw ogen van de weg te halen en zonder het touchscreen te hoeven bedienen. Voldoet het antwoord niet aan uw verwachtingen, formuleer uw vraag dan op een andere manier of vraag om verduidelijking: het ChatGPT weet zich op bijna iedere vraag en situatie aan te passen.

Videotutorials
Bekijk de videotutorials en ontdek hoe u de ChatGPT-functionaliteit van uw infotainmentsysteem activeert en optimaal benut.
WAT IS CHATGPT?
HOE KAN IK MIJN VRAGEN HET BEST FORMULEREN?
Tutorials
Bekijk de videotutorials en ontdek hoe u de ChatGPT-functionaliteit van uw infotainmentsysteem activeert en optimaal benut.
WAT IS CHATGPT?
ChatGPT is een conversationeel kunstmatig intelligentie (AI)-model dat in staat is om uw vragen direct te beantwoorden en zich vervolgens aan te passen op vervolgvragen of uw reactie. De database die ChatGPT is bijgewerkt tot januari 2022. Hierdoor heeft het systeem beperkte mogelijkheden om te antwoorden op recente gebeurtenissen.

Wat is het voordeel van deze nieuwe reisgenoot?
Met ChatGPT ontdekt u een geheel nieuwe relatie met uw auto!

Beleef meer plezier door naar interessante details te vragen over de stad die u bezoekt. Op die manier ontdekt u de geschiedenis achter een bezienswaardigheid. Of vermaak uw kinderen onderweg met een verhaal of quiz...
HOE KAN IK MIJN VRAGEN HET BEST FORMULEREN?
1. Gebruik actieve zinnen.
'OK IRIS, leg uit hoe…'
'OK IRIS, vertel me de geschiedenis achter…'
'OK IRIS, vertel meer over...'
'OK IRIS, wat weet je over…'

2. Wees precies, noem namen, steden en/of data…

3. Houd het beknopt, kom meteen ter zake!

4. Gebruik een natuurlijke stem.
IRIS onthoudt de vorige vraag, dus houd het gesprek gaande!

5. Vraag om korte antwoorden.

6. Is het antwoord onvolledig, vraag dan om het antwoord opnieuw te formuleren.

7. Stel vervolgvragen
Indien nodig, vraag gerust om meer details.

7. Twijfel je aan een antwoord, spreek het gerust uit...
Hoe vaker u de stemassistent gebruikt, hoe meer u met elkaar leert communiceren!

Houd er rekening mee dat ChatGPT gegevens gebruikt van voor 2022. Het systeem is dus niet in staat om de meest recente sportuitslagen met u te delen...

Alle gesprekken blijven privé.  

Services op maat

MyDS App

Krijg  via uw smartphone toegang tot alle Only You-services.

Kaartupdates

Het wegennetwerk is continu in ontwikkeling. Daarom bieden we twee keer per jaar kosteloze updates aan voor uw navigatiekaarten (3). De nieuwste generatie navigatiesystemen ontvangen en voeren deze updates automatisch uit.