DOORGAAN
DS Connected Services
Inbegrepen bij de aankoop van uw auto*

DS Automobiles biedt u een reeks Connected Services aan. Ontdek welk pakket bij u past en ervaar nog meer rijplezier!
 

*Inbegrepen in de aankoopprijs van uw DS besteld vanaf 1 juli 2023. Inbegrepen zijn het pakket Connect One voor een periode van 10 jaar en, na aanmelding, het pakket Connect Plus voor een periode van 3 jaar, vanaf de ingangsdatum van de garantie(i) Bekijk de juridische voorwaarden onderaan de pagina. .

Connect One Pack
Nog meer gemoedsrust
Geniet na uw aankoop gedurende een periode van 10 jaar(i) *Inbegrepen bij iedere DS besteld vanaf 1 juli 2023. Raadpleeg de juridische voorwaarden onderaan de pagina. van connected services die uw veiligheid en gemoedsrust garanderen.
SOS & ASSISTANCE
De SOS & Assistance-functie zorgt voor een gerust gevoel. Bij een noodgeval neemt het systeem, dankzij wereldwijde geolokalisatie, onmiddellijk contact op met de juiste hulpdiensten. 
TELEMAINTENANCE DS(i) Activering vereist
Stel uw dealer in staat om op afstand de technische gegevens van uw DS in te zien. Wanneer onderhoud of reparaties nodig zijn, kan de DS STORE contact met u opnemen. Hierdoor wordt sneller en efficiënter aan de onderhoudsbehoefte van uw auto voldaan. 
AUTOMATISCHE UPDATES
Geniet van een hoogwaardig infotainmentsysteem met tussentijdse updates, zodat u altijd toegang heeft tot de nieuwste functies van uw auto. 
GAMES
Vermaak uzelf met games op het infotainmentscherm van uw DS terwijl u geparkeerd staat. 
Pack Connect Plus
Herontdek grenzeloos rijplezier
Inbegrepen in de aankoopprijs van uw auto voor een periode van 3 jaar(i) Inbegrepen bij de aankoop van een nieuwe DS die vanaf 1 juli 2023 is besteld, voor een periode van 3 jaar, vanaf de datum dat de fabrieksgarantie ingaat. Bekijk de juridische informatie onderaan de pagina. , Connect Plus is een uitbreiding op Connect One en biedt de ultieme connected rijervaring.
CONNECTED NAVIGATIE

Vanaf de bestuurderstoel leidt de connected navigatie u moeiteloos naar uw bestemming en wordt u onderweg relevante informatie getoond, zoals verkeersinformatie, het weerbericht, waarschuwingen voor gevarenzones en de locatie van tankstations (inclusief de brandstofprijs en de aanwezigheid van laadpunten). Ook worden parkeerplaatsen nabij uw bestemming getoond(i) "On Street Parking" is alleen beschikbaar in geselecteerde landen en steden. . Al deze functies zijn te bedienen via de spraakassistent. Heeft u uw route al uitgestippeld in de MyDS app, dan stuurt u deze met één druk op de knop naar het navigatiesysteem van uw auto.

 

 
E-REMOTE CONTROL
Blijf via de MyDS app op de hoogte van de status van DS E-TENSE: controleer het bereik en de laadtoestand van uw batterij, plan een laadsessie of regel op afstand de temperatuur in uw auto, op een specifiek tijdstip, op de dag(en) van uw keuze. 
EV TRIP PLANNER
Bereid uw route voor vanaf uw smartphone via de MyDS app. De app berekent de reistijd en benodigde actieradius. Indien nodig, worden laadstations aan uw route toegevoegd. Bespaar tijd door de route direct naar uw DS-infotainmentsysteem te sturen.

Alleen beschikbaar op de DS 3 CROSSBACK E-TENSE- en DS 3 E-TENSE-modellen.
 
REMOTE CONTROL
Beheer uw DS op afstand via uw smartphone: vergrendel of ontgrendel de deuren en lokaliseer uw auto met behulp van de claxon of verlichting. 
CONNECTED ALARM(i) De aankoop en installatie van een alarmsysteem in uw DS zijn niet inbegrepen in het pakket Connect Plus.  
Geniet van uw vakantie zonder u zorgen te maken over uw auto. Het connected alarm waarschuwt u per sms als het autoalarm afgaat.

Beschikbaar op de DS 4 (in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk). 
SEND2NAV
Met de MyDS app kunt u eenvoudig uw volgende bestemming kiezen en deze via de Send2Nav-functie naar uw DS-infotainmentsysteem sturen. 
FREE2MOVE CHARGING ESOLUTION
Laad uw elektrische of plug-in hybrid auto op bij openbare laadpunten met behulp van de eSolutions Charging app. Deze app, verbonden met uw auto, is inbegrepen in het pakket Connect Plus. 
Services op maat
MyDS App
Bekijk alle functies van de MyDS app en ontdek hoe u het meeste uit uw auto en de connected diensten kunt halen.
Only You
Ontdek het exclusieve klantenprogramma
Juridische informatie

Voor alle nieuwe auto's die vanaf 1 juli 2023 worden besteld, zijn de diensten SOS & Assistance en DS Telemaintenance(i) Telemaintenance vereist activatie door de klant. onderdeel van het Connect One pakket (inbegrepen in de aankoopprijs van de auto). De diensten "Remote Control & Connected Navigatie" zijn onderdeel van het Connect Plus pakket, waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect Plus is beschikbaar en bij de aankoopprijs van de auto inbegrepen voor een periode van 36 maanden vanaf de ingangsdatum van de garantie. Na deze periode is Connect Plus beschikbaar tegen betaling.