DS Connected Services

Connected Services en connectiviteit
DS ontzorgt
Omdat tijd ons kostbaarste goed is, heeft DS Automobiles er alles aan gedaan om het u gemakkelijk te maken. Ontdek onze verschillende diensten: navigatiesysteem, noodoproepen, synchronisatie van uw smartphone in uw DS, etc.
ZORGELOOS RIJDEN
Met SOS & Assistance kunt u zorgeloos rijden. Dit noodoproepsysteem geeft de locatie van uw auto door en neemt direct contact op met de juiste hulpdiensten. Het systeem is op alle DS-modellen beschikbaar. 
VERTROUW OP UW NAVIGATIE
Geniet van een ontspannen rit dankzij het connected navigatiesysteem met spraakherkenning. Wat uw eindbestemming ook is, u heeft toegang tot real-time informatie en services die door TomTom zijn ontwikkeld om in alle comfort het meeste uit uw reizen te halen. 
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT(i) Deze nieuwe functie voor uw DS maakt gebruik van de kracht van Generatieve Kunstmatige Intelligentie op basis van het Chat AI-platform van SoundHound. SoundHound integreert verschillende kennisdomeinen met een van de meest geavanceerde taalmodellen: de API van ChatGPT. Dankzij deze combinatie kan het DS IRIS SYSTEM sneller en uitgebreider antwoord geven op vragen dan de vorige generatie van het DS IRIS-spraakherkenningssysteem. De ChatGPT-functionaliteit is geïntegreerd in het DS IRIS-systeem dankzij het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Omdat het een Artificial Intelligence (AI)-taalmodel is, is het klaar om op menselijke wijze antwoorden te genereren op basis van deeplearning. Aangezien AI-technologie nog volop in ontwikkeling is, zijn de antwoorden of informatie mogelijk niet volledig accuraat, correct of objectief. Net als bij elke andere virtuele assistent raadt DS Automobiles aan om niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en beperkt privégegevens te delen. Raadpleeg voor gebruik de algemene voorwaarden.  
Het spraakherkenningssysteem van het DS IRIS SYSTEM was al bijzonder intuïtief en responsief en is nu verder uitgebreid met de kunstmatige intelligentie van SoundHound, op basis van de ChatGPT API.

Hierdoor is uw DS voortaan verrijkt met een innovatieve functie waarmee u niet alleen een geheel nieuwe relatie met uw voertuig krijgt, maar tegelijkertijd ook de voordelen ervaart van een reisgenoot die iedere rit veiliger en comfortabeler maakt. 
BLIJF ONDERWEG VERBONDEN

Houd uw ogen op de weg gericht. Via Mirror Screen sluit u eenvoudig uw smartphone aan op het infotainmentsysteem, zodat u snel toegang heeft tot uw favoriete, compatibele apps.

 

 

 
E-ROUTES: GENIET IEDERE REIS VAN EEN ROUTEPLANNER WAARMEE U OPGELADEN OP BESTEMMING ARRIVEERT

Met e-ROUTES stelt u eenvoudig de snelste en meest efficiënte route naar uw bestemming samen. Plan uw reis via de e-ROUTES-app op uw smartphone en stuur deze eenvoudig naar het navigatiesysteem van uw auto. In de route wordt rekening gehouden met laadstops op basis van het werkelijke verbruik.

Alleen beschikbaar voor DS 3 E-TENSE.

 

 
PLAN UW ROUTE EN GENIET VAN UW REIS
Bereid uw reis voor op uw smartphone via de MyDS-app met EV Trip Planner(i) Alleen beschikbaar op DS 3 CROSSBACK E-TENSE en NIEUWE DS 3 E-TENSE uitvoeringen inbegrepen in het Connected Navigation Pack. Selecteer uw volgende bestemming en stuur deze naar het infotainmentsysteem van uw DS met behulp van de Send2Nav-functie in de MyDS-app.
Blijf onderweg ook op de hoogte van real-time verkeersinformatie, het energieverbruik, het niveau van de accu en beschikbare oplaadpunten op uw route.
 

VEILIG GEBRUIK VAN UW TELEFOON

DS biedt een breed scala aan modellen met Bluetooth- of Mirror Screen-technologie. Deze interactieve functies stellen u in staat om voertuiggegevens te selecteren en compatibiliteitsinformatie te verkrijgen voor veel van de nieuwste mobiele telefoons.

Services op maat

MYDS App

Toegang tot alle Only You-services vanaf uw smartphone

Updaten van het multimediaysteem

Het wegennet is continu in ontwikkeling. Om bij de navigatie rekening te houden met deze veranderingen kunnen de kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem van uw DS maximaal tweemaal per jaar worden bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Bij onze nieuwste modellen gebeurt dit automatisch. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.

MyDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

VOERTUIGINFORMATIE

De MyDS app biedt ook inzicht in belangrijke voertuiginformatie en handleidingen voor uw DS.