DOORGAAN
DOORGAAN

DS Connected Services

Connected Services en connectiviteit
DS ontzorgt
De innovatieve DS Connected Services maken uw rit nog comfortabeler en veiliger. Ontdek in de MyDS app of de online DS Services Store welke Connected Services voor uw DS geschikt en/of zelfs inbegrepen zijn bij aanschaf van uw auto.
ZORGELOOS RIJDEN
Met het Pack SOS & Assistance kunt u zorgeloos rijden. Dit noodoproepsysteem geeft de locatie van de auto door en neemt direct contact op met de juiste hulpdiensten. Het systeem is op alle DS-modellen beschikbaar. 
VERTROUW OP UW NAVIGATIE
Geniet van een ontspannen rit terwijl u langs files en verkeersproblemen navigeert met het CONNECTED NAVIGATION PACK. De Connected Navigatie kan ook worden bediend d.m.v. spraakbesturing, waardoor u uw ogen op de weg gericht kunt houden. 
OVERAL ONLINE

Dankzij Mirror Screen kunt u compatibele smartphone apps via het touchscreen van uw DS gebruiken.

 

 
PLAN UW RIT EN GENIET VAN UW REIS
Bereid uw ritten voor op uw telefoon met de EV Trip Planner.(i) Alleen beschikbaar voor de nieuwe DS 3 E-TENSE en DS 3 CROSSBACK E-TENSE.   Deze handige rittenplanner, die als onderdeel van het Connected Navigation Pack beschikbaar is via de MyDS-app, biedt via de Send2Nav-functie de mogelijkheid locaties vanuit apps op uw telefoon rechtstreeks naar het infotainmentsysteem van de auto te exporteren en als navigatiebestemming in te stellen.
Bij de routeberekening wordt rekening gehouden met de verkeersdrukte, het laadniveau van het accupakket, het energieverbruik van de auto en de aanwezigheid van laadstations onderweg. Na vertrek wordt deze informatie voortdurend opnieuw geanalyseerd en wordt zo nodig een nieuwe route voorgesteld.
 

 Bluetooth®-compatibiliteit

Via het audiosysteem en het 7 inch touchscreen van uw auto* kunt u via uw telefoon te bellen of naar, in uw telefoon opgeslagen, muziek te luisteren.

Als uw smartphone en uw auto compatibel zijn, kunt u via Bluetooth® verbinding maken met uw MyDS-app zodat u nog meer van uw DS kunt genieten. Zowel voor, tijdens als na de rit. Bekijk hieronder of uw mobiele telefoon en uw DS compatibel zijn.

 

*Afhankelijk van het model en de uitvoering.

Services op maat

MYDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

Updaten van het multimediaysteem

Het wegennet is continu in ontwikkeling. Om bij de navigatie rekening te houden met deze veranderingen kunnen de kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem van uw DS maximaal tweemaal per jaar worden bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Bij onze nieuwste modellen gebeurt dit automatisch. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.

MyDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

VOERTUIGINFORMATIE

De MyDS app biedt ook inzicht in belangrijke voertuiginformatie en handleidingen voor uw DS.