DS Connect-navigatiesysteem

REALTIME ONLINE GPS-NAVIGATIE

Het connected navigatiesysteem met spraakherkenning is toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel en omvat verschillende door TomTom ontwikkelde services, zoals realtime verkeersinformatie en meldingen voor flitsers1.

Deze service is inbegrepen in het pakket Connect Plus voor DS-modellen besteld vanaf juli 2023.

SERVICES INBEGREPEN VOOR 3 JAAR

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE
TomTom geeft de meest actuele verkeersinformatie voor een optimale rit. Door de snelste route te kiezen omzeilt u files, vertragingen, wegwerkzaamheden en ongevallen. Geniet van een veiligere, stressvrije rit. 
GEVARENZONES VAN TOMTOM SERVICES
Rijd relaxter met flitsupdates van TomTom Services. Het navigatiesysteem geeft hoorbare en visuele waarschuwingen voor gebieden waar u moet opletten voor flitsers (vast, mobiel en gemiddelde snelheid). Nieuwe gevarenzones of flitspalen kunnen door alle gebruikers worden gemeld. Deze service is alleen beschikbaar indien toegestaan ​​door de verkeerswetten van het land. 
LAADSTATIONS
Deze service informeert u in realtime over beschikbare oplaadpunten in de buurt die compatibel zijn met uw auto(i) Afhankelijk van oplaadpunten . Alleen details van aangesloten partners worden getoond.

Download voor nog meer gemak de eSolutions Charging app en abonneer u op de service eSolutions Charging. Door u op deze service te abonneren heeft u toegang tot het grootste netwerk van openbare laadstations in Europa en betaalt u direct via de app.
 
PLAN UW RIT EN GENIET VAN UW REIS
Bereid uw reis voor op uw smartphone via de MyDS-app met EV Trip Planner(i) Alleen beschikbaar op DS 3 CROSSBACK E-TENSE en NIEUWE DS 3 E-TENSE uitvoeringen inbegrepen in het Connected Navigation Pack. Selecteer uw volgende bestemming en stuur deze naar het infotainmentsysteem van uw DS met behulp van de Send2Nav-functie in de MyDS-app.
Blijf onderweg ook op de hoogte van real-time verkeersinformatie, het energieverbruik, het niveau van de accu en beschikbare oplaadpunten op uw route.
 

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

Uw innovatieve reispartner
Het spraakherkenningssysteem van het DS IRIS SYSTEM was al bijzonder intuïtief en responsief en is nu verder uitgebreid met de kunstmatige intelligentie van SoundHound, op basis van de ChatGPT API(i) Deze nieuwe functie voor uw DS maakt gebruik van de kracht van Generatieve Kunstmatige Intelligentie op basis van het Chat AI-platform van SoundHound. SoundHound integreert verschillende kennisdomeinen met een van de meest geavanceerde taalmodellen: de API van ChatGPT. Dankzij deze combinatie kan het DS IRIS SYSTEM sneller en uitgebreider antwoord geven op vragen dan de vorige generatie van het DS IRIS-spraakherkenningssysteem. De ChatGPT-functionaliteit is geïntegreerd in het DS IRIS-systeem dankzij het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Omdat het een Artificial Intelligence (AI)-taalmodel is, is het klaar om op menselijke wijze antwoorden te genereren op basis van deeplearning. Aangezien AI-technologie nog volop in ontwikkeling is, zijn de antwoorden of informatie mogelijk niet volledig accuraat, correct of objectief. Net als bij elke andere virtuele assistent raadt DS Automobiles aan om niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en beperkt privégegevens te delen. Raadpleeg voor gebruik de algemene voorwaarden. .

Hierdoor is uw DS voortaan verrijkt met een innovatieve functie waarmee u niet alleen een geheel nieuwe relatie met uw voertuig krijgt, maar tegelijkertijd ook de voordelen ervaart van een reisgenoot die iedere rit veiliger en comfortabeler maakt.
Instructievideo's
Profiteer van de kennis van ChatGPT(i) ChatGPT (versie 3.5) is niet in realtime met internet verbonden. Hierdoor beschikt u onderweg over informatie die is bijgewerkt tot januari 2022. en vraag op ieder gewenst moment om informatie die uw reis verrijkt met ideeën en anekdotes. Van geschiedenis tot geografie, tot literatuur en gastronomie...daag het systeem uit en ontdek uw ideale reisgenoot!
Ontdek hoe u deze functie activeert en gebruikt met behulp van onze tutorialvideo's

Uw nieuwe, meer intuïtieve systeem

Kaartupdate

Laat u leiden door ons systeem van online routeplanners die u real-time verkeersinformatie bieden, evenals kaartupdates en live updates van uw reizen. Ons algoritme brengt u in alle veiligheid naar uw bestemming.

Slimme navigatie

Intelligent en verbonden, ons navigatiesysteem leert en onthoudt uw reisgewoonten en zal suggesties geven op basis van voorgaande routes. Het navigatiesysteem stelt relevante bestemmingen voor, zodat u deze niet herhaaldelijk handmatig hoeft in te voeren. Het informeert u over de aankomsttijd en de verkeerssituatie onderweg.

Spraakassistent

Onze spraakassistent reageert op uw stem en voert de meeste verzoeken uit. U bedient functies als de navigatie, telefoon of zelfs de airconditioning met gesproken commando's. Onze nieuwste versie, perfect geïntegreerd met DS IRIS SYSTEM, is ontworpen om nog natuurlijker met uw auto te communiceren.

Beschikbaar voor nieuwe DS 3, DS 4 en DS 7.
Rijd zorgeloos door de stad
Dankzij de 'Geofencing-functie wordt u in real-time via het navigatiesysteem geïnformeerd als u een milieuzone binnenrijdt.

Rijdt u een auto met brandstofmotor, dan kunt u tijdig een andere route kiezen. Heeft u een plug-in hybride? Dan rijdt u zorgeloos de milieuzone binnen in de 100% elektrische modus.

Services op maat

MyDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

Updaten van het multimediaysteem

Het wegennet is continu in ontwikkeling. Om bij de navigatie rekening te houden met deze veranderingen kunnen de kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem van uw DS maximaal tweemaal per jaar worden bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Bij onze nieuwste modellen gebeurt dit automatisch. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.