DOORGAAN

DS Connect-navigatiesysteem

REALTIME ONLINE GPS-NAVIGATIE

Het connected navigatiesysteem met spraakherkenning is toegankelijk vanaf de bestuurdersstoel en omvat verschillende door TomTom ontwikkelde services, zoals realtime verkeersinformatie en meldingen voor flitsers1.

Deze service is inbegrepen in het pakket Connect Plus voor DS-modellen besteld vanaf juli 2023.

SERVICES INBEGREPEN VOOR 3 JAAR

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE
TomTom geeft de meest actuele verkeersinformatie voor een optimale rit. Door de snelste route te kiezen omzeilt u files, vertragingen, wegwerkzaamheden en ongevallen. Geniet van een veiligere, stressvrije rit. 
GEVARENZONES VAN TOMTOM SERVICES
Rijd relaxter met flitsupdates van TomTom Services. Het navigatiesysteem geeft hoorbare en visuele waarschuwingen voor gebieden waar u moet opletten voor flitsers (vast, mobiel en gemiddelde snelheid). Nieuwe gevarenzones of flitspalen kunnen door alle gebruikers worden gemeld. Deze service is alleen beschikbaar indien toegestaan ​​door de verkeerswetten van het land. 
LAADSTATIONS
Deze service informeert u in realtime over beschikbare oplaadpunten in de buurt die compatibel zijn met uw auto(i) Afhankelijk van oplaadpunten . Alleen details van aangesloten partners worden getoond.

Download voor nog meer gemak de eSolutions Charging app en abonneer u op de service eSolutions Charging. Door u op deze service te abonneren heeft u toegang tot het grootste netwerk van openbare laadstations in Europa en betaalt u direct via de app.
 
PLAN UW RIT EN GENIET VAN UW REIS
Bereid uw reis voor op uw smartphone via de MyDS-app met EV Trip Planner(i) Alleen beschikbaar op DS 3 CROSSBACK E-TENSE en NIEUWE DS 3 E-TENSE uitvoeringen inbegrepen in het Connected Navigation Pack. Selecteer uw volgende bestemming en stuur deze naar het infotainmentsysteem van uw DS met behulp van de Send2Nav-functie in de MyDS-app.
Blijf onderweg ook op de hoogte van real-time verkeersinformatie, het energieverbruik, het niveau van de accu en beschikbare oplaadpunten op uw route.
 

Uw nieuwe, meer intuïtieve systeem

Kaartupdate

Laat u leiden door ons systeem van online routeplanners die u real-time verkeersinformatie bieden, evenals kaartupdates en live updates van uw reizen. Ons algoritme brengt u in alle veiligheid naar uw bestemming.

Slimme navigatie

Intelligent en verbonden, ons navigatiesysteem leert en onthoudt uw reisgewoonten en zal suggesties geven op basis van voorgaande routes. Het navigatiesysteem stelt relevante bestemmingen voor, zodat u deze niet herhaaldelijk handmatig hoeft in te voeren. Het informeert u over de aankomsttijd en de verkeerssituatie onderweg.

Spraakassistent

Onze spraakassistent reageert op uw stem en voert de meeste verzoeken uit. U bedient functies als de navigatie, telefoon of zelfs de airconditioning met gesproken commando's. Onze nieuwste versie, perfect geïntegreerd met DS IRIS SYSTEM, is ontworpen om nog natuurlijker met uw auto te communiceren.

Beschikbaar voor nieuwe DS 3, DS 4 en DS 7.

Services op maat

MyDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

Updaten van het multimediaysteem

Het wegennet is continu in ontwikkeling. Om bij de navigatie rekening te houden met deze veranderingen kunnen de kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem van uw DS maximaal tweemaal per jaar worden bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Bij onze nieuwste modellen gebeurt dit automatisch. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.