DOORGAAN

DS Connect-navigatiesysteem

REALTIME ONLINE GPS-NAVIGATIE

Ons online navigatiesysteem met spraakherkenning beschikt over een groot aantal door TomTom ontwikkelde services, zoals real-time verkeersinformatie en waarschuwingen voor gevarenzones1. De navigatie is gemakkelijk vanaf de bestuurdersplaats te bedienen.

3 JAAR GRATIS SERVICES

REAL-TIME TRAFFIC
TomTom levert in real time alle verkeersinformatie die het systeem nodig heeft om de optimale route te berekenen. Als u kiest voor de snelste route, vermijdt het systeem files en weggedeelten waar het verkeer langzaam rijdt, waar werkzaamheden plaatsvinden of waar een ongeluk is gebeurd. 
GEVARENZONES
Met de service "Gevarenzones, by TomTom Services" geeft het navigatiesysteem door middel van geluidssignalen en meldingen op het scherm aan waar u extra oplettend moet rijden en waar radars (flitspalen of mobiele radars) zijn opgesteld. De beschikbaarheid van deze service is afhankelijk van de wetgeving van het land waarin u zich bevindt. 
LAADSTATIONS
Met deze service vindt u geschikte en beschikbare laadstations op uw route. Alleen de gegevens van deelnemende laadstations worden weergegeven. 

Met Free2Move eSolutions Charging heeft u toegang tot het grootste netwerk van openbare laadpunten in Europa. Bovendien kunt u via de eSoultions Charging app direct betalen voor het opladen. 

Een nieuw, nog intuïtiever systeem

Automatische updates van de kaartgegevens

Vertrouw voor de beste route op ons systeem dat online de route berekent en deze indien nodig op basis van de actuele verkeerssituatie aanpast. Informeer bij uw DS Store naar beschikbare kaartupdates om uw navigatie actueel te houden. Het nieuwe DS Iris systeem voert over-the-air, automatisch kaartupdates uit(i) beschikbaar in de nieuwste DS-modellen  .

Het navigatiesysteem dat u herkent

Ons intelligente en connectieve navigatiesysteem is zelflerend. Het onthoudt uw reisgewoontes en stelt op basis van de door u afgelegde trajecten bestemmingen voor. In plaats van dat u elke keer handmatig de bestemming moet invoeren, biedt het navigatiesysteem relevante bestemmingen aan, nog voor de reis begint. Het informeert u over de aankomsttijd en de verkeerssituatie op uw route.

Persoonlijke spraakassistent

Onze spraakassistent reageert op uw stem en voert de meeste commando's moeiteloos uit. Zo kunt u met gesproken commando's het navigatiesysteem bedienen, bellen of de instellingen van de airconditioning aanpassen. Onze nieuwste versie, die perfect is geïntegreerd in het DS Iris System, is zo ontworpen dat u op een nog natuurlijkere wijze kunt communiceren met uw auto.

Beschikbaar op de nieuwe DS 3, de DS 4 en de DS 7 E-TENSE.

Services op maat

MYDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

Updaten van het multimediaysteem

Het wegennet is continu in ontwikkeling. Om bij de navigatie rekening te houden met deze veranderingen kunnen de kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem van uw DS maximaal tweemaal per jaar worden bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Bij onze nieuwste modellen gebeurt dit automatisch. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.