DOORGAAN
DOORGAAN

DS SAFETY CHECK Veilig op weg

Uitgebreide controle op 29 vitale punten

 DS SAFETY CHECK €19,95

 

DS Service vindt veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we u uit voor de DS Safety Check, een uitgebreide controle op 29 vitale punten, waaronder de accu, remmen, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen. Zo zorgen onze experts dat u met een gerust gevoel de weg op gaat en dat voor een zeer scherpe prijs van €19,95.

 

ONZE WERKPLAATSEN ZIJN OPEN
Wij hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM. Wij staan voor u klaar, gelieve vooraf contact op te nemen voor een afspraak.

Veilig op weg

Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt samen met u besproken. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen. Uiteraard in overleg en met een heldere prijsopgave vooraf.  Zo kunt u weer veilig op weg en houdt u grip op de kosten.

Bandencheck

Tijdens de Safety Check wordt ook het bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm. Echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. De profieldiepte is belangrijk voor voldoende grip op de weg en voor het afvoeren van water. Indien uw banden toe zijn aan vervanging, biedt uw DS Erkend Reparateur een ruim aanbod banden. Uiteenlopend van premium A-merken tot kwalitatieve budgetmerken. Er is altijd een band die aan uw wensen voldoet.

Veilig rijden begint met goed zicht

Een ander cruciaal onderdeel van de Wintercheck is de staat van uw ruitenwisserbladen. Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Mochten de ruitenwisserbladen toe zijn aan vervanging, dan kan uw DS Servicepunt deze snel en vakkundig vervangen.