DS 7 EN DS 9 OFFICIËLE AUTO'S VOOR PARIS FASHION WEEK
DS Automobiles levert als officieel mobiliteitspartner een vloot van DS 7 E-TENSE- en DS 9 E-TENSE-modellen aan Paris Fashion Week
Parijs, 16 januari 2024
DS levert tijdens Paris Fashion Week® een exclusieve vloot van DS 7 E-TENSE- en DS 9 E-TENSE-auto's met speciale bestickering om journalisten, influencers en modellen stijlvol en emissievrij door de straten van Parijs heen te verplaatsen, inclusief ondersteuning van ChatGPT via het DS IRIS-systeem. De DS 7 en DS 9, voorzien van E-TENSE plug-in hybride aandrijflijnen zijn de perfecte belichaming van Franse luxe en innovatieve technologie.
Het programma van Paris Fashion Week begon op 16 januari en stond 6 dagen lang in het teken van herenconfectie voor het seizoen herst/winter 2024-2025. Van maandag 22 tot en met donderdag 25 januari ligt de focus op de haute couture voor het seizoen lente/zomer 2024. Tot slot staat van maandag 26 februari tot en met dinsdag 5 maart damesmode voor het seizoen herfst/zomer 2024-2025 centraal.

In de strategie van DS Automobiles ligt de focus op elektrificatie van het modelgamma. In 2019 lanceerden we ons eerste 100% elektrische model en sindsdien is ieder model gericht op meer duurzame mobiliteit: van de nieuwe en 100% elektrische DS 3 E-TENSE tot de 360 pk sterke DS 9 E-TENSE plug-in hybrid. Alle nieuwe modellen van DS Automobiles zijn vanaf 2024 bovendien alleen nog maar leverbaar met 100% elektrische aandrijflijnen, een bewijs van onze commitment aan de energietransitie.

Bovendien is er al jarenlang een sterke band tussen DS Automobiles en de modewereld. Unieke stijlkenmerken, zoals de Point Pèrle-sierstiksels, de Clous de Paris-reliëfinzetstukken en de stoelbekleding met horlogebandmotief vinden hun creatieve oorsprong in de wereld van innovatief design. Voor de aankomende editie van Paris Fashion Week heeft DS Automobiles een aantal verrassingen in petto, waaronder een DS 9 met een speciale carrosseriekleur geïnspireerd door het pantser van een kever. Tijdens Paris Fashion Week volgt DS Automobiles het evenement nauwgezet via Instagram (@DS_automobiles)en worden er verschillende activitaties gewijd aan iconische Parijse locaties, design en het genot van touren door de Franse hoofdstad met de DS 7 en DS 9. Het eerste evenement vond plaats op 18 januari.
Ontdek de modellen in detail
DS 7
Refinement is a journey.
DS 9
The power of elegance.