DS 3 CROSSBACK
E-TENSE

THE NEW SUV - 100% Elektrisch, 8% bijtelling

Prijs v.a. 43.190 €

of Prijs v.a. € 569/maand*

 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE - Nu te bestellen!

100% elektrisch, 8%* bijtelling

DS 3 CROSSBACK E-TENSE, is de eerste van een nieuwe generatie elektrische auto's. Onze unieke 100% elektrische SUV verbeeldt technologie en raffinement.

 

Actieradius :

Meer dan 320 km (WLTP-cyclus)

 

Laden :

80% van de capaciteit in 30 minuten

(middels 100kW snellaadstation)

 

Motorvermogen :

100kW/136pk

 

Bestel nu en rijd als een van de eerste in DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

 

Wilt u nog meer info over onze elektrische auto’s en elektrisch rijden in het algemeen? Bekijk onze elektrisch rijden pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bestel nu uw nieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE

en profiteer van 8%* bijtelling

DS 3 CROSSBACK E-TENSE bestellen 2

NET ZO GEMAKKELIJK ONDERWEG OPLADEN ALS THUIS

U kunt voor vertrek eenvoudig uw route plannen. Wij laten vervolgens zien waar u onderweg uw auto kunt opladen. Via een snellaadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u 9 km actieradius per minuut bijladen.

 

6 jaar onderhoud bij aankoop van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Bij aankoop van een DS 3 CROSSBACK E-TENSE krijgt u 6 jaar onderhoud aangeboden: 

- 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking

- Door DS Automobiles geadviseerde onderhoudsbeurten voor een periode van max. 6 jaar of 180.000 km (hetgeen het eerst bereikt wordt), uit te voeren door een Nederlandse DS Erkend Reparateur naar keuze.

De onderhoudsbeurt omvat:

- Onderhoudsinspectie

- Verversing van remvloeistof

- Vervanging van het interieurfilter

 

* Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen van de auto zijn niet inbegrepen. DS Automobiles stelt als voorwaarde voor de fabrieksgarantie dat het voertuig conform fabrieksvoorschrift is onderhouden bij een DS Erkend Reparateur. Indien u het voertuig exclusief de door DS Automobiles aangeboden onderhoudsinspecties wenst aan te schaffen, kunt u dit bij het bestellen van het voertuig aangeven. In dat geval zal het bedrag van € 499 exclusief BTW (€ 603,79 inclusief btw) worden afgetrokken van de consumentenadviesprijs. De fiscale waarde van het voertuig wijzigt hierdoor niet."      

TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT

Maak kennis met een onderscheidend interieur.

In het doordachte interieur van DS 3 CROSSBACK E-TENSE vindt u alle informatie en bedieningsorganen in een oogopslag en binnen handbereik. In de intuïtief te bedienen hightech cockpit kunt u zich concentreren op wat het allerbelangrijkst is: uw rijplezier.


Omdat rustige momenten zo zeldzaam zijn, vooral in de stad, hebben onze ingenieurs DS 3 CROSSBACK E-TENSE voorzien van een uitzonderlijk goede geluidsisolatie. Ook trillingen zijn tot een minimum beperkt.

Zelf rijden of gereden worden?

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger.

 

Bij filerijden regelt deze technologie ook het stoppen en weer verder rijden van uw auto.

DS Drive Assist

Uw bepaalt waar u wilt parkeren en uw auto doet de rest

Met DS Park Pilot parkeert uw auto zichzelf, zonder dat u hoeft te sturen of de pedalen hoeft te bedienen.

 

U hoeft alleen de Park-toets ingedrukt te houden, het systeem doet vervolgens de rest! Als u met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's rijdt, scant ons systeem de tussenruimtes tot het een geschikte parkeerplaats voor DS 3 CROSSBACK detecteert. Vervolgens parkeert het systeem de auto automatisch in.

DS Park Pilot

Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveld

Uw snelheid, informatie van de cruise control/snelheidsbegrenzer, gedetecteerde verkeersborden, informatie van rijhulpsystemen en navigatie-aanwijzingen: dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rijinformatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

 

Deze technologie projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld.

DS 3 CROSSBACK: head-up display

EEN PRESTIGIEUZE SIGNATUUR

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Altijd voldoende licht, zonder kans op verblinding

Met de DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u in het donker altijd met grootlicht zonder andere automobilisten te verblinden. Om ervoor te zorgen dat de weg permanent optimaal wordt verlicht, passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde omstandigheden aan.

DS 3 CROSSBACK: DS Matrix LED-Vision koplampen

De DS Matrix LED Vision-koplampen bestaan uit 3 LED-modules voor de dimlichtfunctie en een Matrix Beam-module voor de grootlichtfunctie, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 identieke en onafhankelijke segmenten die afhankelijk van de gedetecteerde omstandigheden geleidelijk gaan branden of weer doven.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

1,50 m: binnen die afstand detecteert DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid. Zodra u nadert, zorgt Proximity Keyless Entry and Start ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de ingeschoven portierhandgrepen uitgeschoven worden. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen.

Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portierhandgrepen worden weer ingeschoven en de auto wordt automatisch vergrendeld.

DS 3 CROSSBACK: Proximity Keyless Entry and Start

Met de Keyless Start-functie profiteert u van nog meer gemak. Eenmaal achter het stuur van uw DS 3 CROSSBACK hoeft u alleen maar op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken om de motor te starten of af te zetten.

Een uniek ontwerp

Beleef in alle stilte nieuwe rijsensaties met DS 3 CROSSBACK E-TENSE en zijn 100% elektrische aandrijflijn van 100 kW (136 pk).

 

De elektromotor combineert vermogen en souplesse en wordt van stroom voorzien door een ideaal geplaatste tractiebatterij waardoor de binnenruimte niet onderdoet voor die van de benzine- en dieseluitvoeringen.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% elektrische aandrijflijn

Informatie over gebruikskosten

So Chic - 130 PK Automaat

So Chic – E-TENSE

Elektrische motor

Private Lease : € 522.00 / maand

 

Private Lease : € 569.00 / maand

 

Verbruik : € 92.00 / maand Verbruik : € 32.00 / maand
Totaal : € 614 / maand Totaal : € 601 / maand

 

 * Prijs op basis van 48 maanden en 10000 kilometer per jaar

 

 

 

 

  VOORDELEN ELEKTRISCH RIJDEN:

 

- Lagere verbruikskosten per gereden kilometer

- Lagere onderhoudskosten

- Lokale subsidies van provincies en gemeenten

- Vrijstelling van motorrijtuigenbelasting en bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen. (inbegrepen bij Private Lease)

- 8%* bijtelling bij een zakelijke aanschaf of lease tot een bedrag van € 45.000.

- Milieu investeringsaftrek, met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek 27% van het geïnvesteerde bedrag bij aanmelding in 2019.

 

 

 

De geschatte verbruikskosten voor DS 3 CROSSBACK PURETECH 130 Automatic SO CHIC zijn gebaseerd op een brandstofverbruik van 6,2 L/100km (WLTP(1)) en berekend op basis van de gemiddelde landelijke adviesprijs op van de gemiddelde landelijke adviesprijs op 02/10/2019 ter waarde van € 1,839 per liter.


De geschatte verbruikskosten van DS 3 CROSSBACK E-TENSE SO CHIC zijn gebaseerd op een elektriciteitsverbruik van 17,6 kWh per 100km (WLTP(1)) en berekend op basis van de gemiddelde landelijke adviesprijs io 02/10/2019 ter waarde van € 0,22 per kWh voor een privé huishouden.


De geschatte verbruikskosten zijn ter indicatie gebruikt en afhankelijk van de definitieve WLTP-homologatie.


De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot voldoen aan de WLTP-homologatie (verordening EU 2017/948). Vanaf 1 september 2018 hebben nieuwe voertuigen typegoedkeuring met behulp van de World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. De WLTP vervangt volledig de New European Drive Cycle (NEDC), de eerder gebruikte testprocedure. Vanwege realistischere testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot gemeten onder de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten onder de NEDC. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen variëren afhankelijk van de specifieke uitrusting, opties en het bandenformaat. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie. Voor meer informatie: https://www.dsautomobiles.nl/over-ds/technologie/wltp.html#

 

SERVICES OP MAAT

* Het genoemde bijtellingspercentage is gebaseerd op de huidige wetgeving van 2020 en geldt voor elektrische voertuigen met een fiscale waarde tot EUR 45.000,-. DS Automobiles Nederland en de DS dealers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien het werkelijke bijtellingspercentage afwijkt van hetgeen hierover in het concept-Klimaatakkoord staat vermeld, of op een ander moment wordt gewijzigd dan thans is aangekondigd.
       
¹ Geschatte gegevens, alleen ter informatie en onder voorbehoud van goedkeuring.   Het vermelde brandstofverbruik en de CO2-emissie worden bepaald volgens de nieuwe Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (‘WLTP’) (EU Verordening 2017/948)). De relevante cijfers worden vooralsnog teruggerekend naar NEDC om als basis te dienen voor de BPM-heffing en om vergelijkingen met verschillende automodellen mogelijk te maken. Neem contact op met uw dealer voor de meest recente informatie. Bij het vaststellen van de cijfers is geen rekening gehouden met specifiek gebruik en rijomstandigheden, de uitrusting of de opties. Ook zijn deze cijfers afhankelijk van de bandenmaat.   Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2-emissies, kunt u terecht op https://www.dsautomobiles.nl/over-ds/technologie/wltp.html