DS 3 CROSSBACK
E-TENSE

The new SUV - 100% elektrisch, 12% bijtelling*
Vanaf € 145,- bijtelling p.m.

Prijs v.a. 39.990 €

of Prijs v.a. € 449/maand*

 

ACTIERADIUS OPLADEN VERMOGEN
Meer dan 300 km (WLTP) 30 minuten om 80% te laden 100kW/136pk

DS 3 CROSSBACK E-TENSE BUSINESS*

*Enkel uit voorraad leverbaar

FISCALE WAARDE € 43.290,-

Zeer compleet uitgerust met o.a.

•3-fase lader

•Connected 3D-navigatiesysteem

•Proximity keyless entry & start

•DS Inspiration Performance line

•Voorverwarmen en koelen interieur via MyDS App

•Stoelverwarming

•Parkeersensoren en achteruitrijcamera

DS 3 CROSSBACK E-TENSE BUSINESS*

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan, blijf op de hoogte en maak kans op een DS Goodiebag

 

Bestel uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

12%* bijtelling

Offerte aanvragen Afspraak bij uw dealer  Proefrit
1. Vraag offerte aan / Maak een afspraak 2. Afspraak bij uw dealer 3. Proefrit 4. Levering
Vraag een offerte aan of maak direct een afspraak bij uw dealer naar keuze. Na de offerte aanvraag zal uw dealer contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens uw bezoek aan de dealer heeft u de mogelijkheid om de auto naar wens samen te stellen en uw nieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE te bestellen. U heeft vanaf nu de mogelijkheid om een proefrit te maken in de nieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE. DS 3 CROSSBACK E-TENSE is vanaf nu leverbaar!*

* Informeer bij uw dealer naar meer informatie over het moment van levering.

Bereken de actieradius van uw elektrische auto

Pas de parameters aan om de actieradius onder verschillende omstandigheden te berekenen

Net zo gemakkelijk onderweg opladen als thuis

U kunt voor vertrek eenvoudig uw route plannen. Wij laten vervolgens zien waar u onderweg uw elektrische auto kunt opladen. Via een snellaadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u 9 km actieradius per minuut bijladen.

 

6 jaar onderhoud bij aankoop van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

6 jaar onderhoud bij aankoop van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Bij aankoop van een DS 3 CROSSBACK E-TENSE krijgt u 6 jaar onderhoud aangeboden: 

- 2 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking

- Door DS Automobiles geadviseerde onderhoudsbeurten voor een periode van max. 6 jaar of 180.000 km (hetgeen het eerst bereikt wordt), uit te voeren door een Nederlandse DS Erkend Reparateur naar keuze.

De onderhoudsbeurt omvat:

- Onderhoudsinspectie

- Verversing van remvloeistof

- Vervanging van het interieurfilter

(6 jaar kosteloos onderhoud is niet van toepassing op leasetransacties)

Algemene voorwaarden

* Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen van de auto zijn niet inbegrepen. DS Automobiles stelt als voorwaarde voor de fabrieksgarantie dat het voertuig conform fabrieksvoorschrift is onderhouden bij een DS Erkend Reparateur. Indien u het voertuig exclusief de door DS Automobiles aangeboden onderhoudsinspecties wenst aan te schaffen, kunt u dit bij het bestellen van het voertuig aangeven. In dat geval zal het bedrag van € 499 exclusief BTW (€ 603,79 inclusief btw) worden afgetrokken van de consumentenadviesprijs. De fiscale waarde van het voertuig wijzigt hierdoor niet."      

 

Rijmodus

Afhankelijk van de rijomstandigheden kunt u drie rijmodi selecteren

Met de krachtige 100 kW motor (136 pk en 260 Nm), die direct beschikbaar is, rijdt u soepel, dynamisch en stil.

  • Boek een proefrit
  • Ontdek onze drie rijmodi

Meer informatie over de elektrische actieradius van uw auto

Er gaat een nieuwe wereld voor uw open

De actieradius van uw elektrische auto is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Hieronder leest u welke factoren van invloed kunnen zijn op de efficiency van de tractiebatterij van een elektrische auto.

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op de actieradius van uw elektrische auto. Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt het bereik van een 100% elektrisch voertuig gehalveerd ten opzichte van de door WLTP goedgekeurde actieradius.

Rijstijl en landschap

Rijgedrag en het landschap hebben een grote invloed op de actieradius van uw elektrische auto. Door met een constante snelheid te rijden blijft de actieradius behouden. Naast rijden in de Eco-modus, kan soepel accelereren en regeneratief remmen tot 20% van uw autonomie besparen.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloedt de chemische reacties van de accu's, waardoor ze niet optimaal kunnen worden opgeladen. De verwarming die aan het begin van de reis wordt gebruikt, legt een grote druk op de batterijen. Het is daarom aan te raden om het passagierscompartiment reeds voor te verwarmen vanuit uw MyDS-app terwijl uw voertuig nog aan het laden is.

Technologie en raffinement
Technologie en raffinement
Technologie en raffinement
  • Technologie en raffinement

    Maak kennis met een onderscheidend interieur

Zelf rijden of gereden worden?

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger.

 

Bij filerijden regelt deze technologie ook het stoppen en weer verder rijden van uw auto.

DS Drive Assist

Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveld

Uw snelheid, informatie van de cruise control/snelheidsbegrenzer, gedetecteerde verkeersborden, informatie van rijhulpsystemen en navigatie-aanwijzingen: dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rijinformatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

 

Deze technologie projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld.

DS 3 CROSSBACK: head-up display

Een prestigieuze signatuur

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Altijd voldoende licht, zonder kans op verblinding

Met de DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u in het donker altijd met grootlicht zonder andere automobilisten te verblinden. Om ervoor te zorgen dat de weg permanent optimaal wordt verlicht, passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde omstandigheden aan.

DS 3 CROSSBACK: DS Matrix LED-Vision koplampen

De DS Matrix LED Vision-koplampen bestaan uit 3 LED-modules voor de dimlichtfunctie en een Matrix Beam-module voor de grootlichtfunctie, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 identieke en onafhankelijke segmenten die afhankelijk van de gedetecteerde omstandigheden geleidelijk gaan branden of weer doven.

Proximity Keyless Entry and Start

1,50 m: binnen die afstand detecteert DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid. Zodra u nadert, zorgt Proximity Keyless Entry and Start ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de ingeschoven portierhandgrepen uitgeschoven worden. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen.

Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portierhandgrepen worden weer ingeschoven en de auto wordt automatisch vergrendeld.

DS 3 CROSSBACK: Proximity Keyless Entry and Start

Met de Keyless Start-functie profiteert u van nog meer gemak. Eenmaal achter het stuur van uw DS 3 CROSSBACK hoeft u alleen maar op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken om de motor te starten of af te zetten.

Een uniek ontwerp

Beleef in alle stilte nieuwe rijsensaties met DS 3 CROSSBACK E-TENSE en zijn 100% elektrische aandrijflijn van 100 kW (136 pk).

 

De elektromotor combineert vermogen en souplesse en wordt van stroom voorzien door een ideaal geplaatste tractiebatterij waardoor de binnenruimte niet onderdoet voor die van de benzine- en dieseluitvoeringen.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% elektrische aandrijflijn

Door de combinatie van kracht en flexibiliteit, wordt de elektrische motor aangedreven door een accu die strategisch in het platform is geplaatst, zodat dezelfde beschikbare ruimte wordt behouden als bij de benzine- of dieselversie.

Elektrische motor

Een uniek design

1. 11kW, 3 fase lader

2. Elektrische motor 100 kW / 136 pk / 260 Nm

3. Krachtige warmtepomp (batterijtemperatuurmanagement)

4. Ondersteuning

• Volledig opladen in 7.30 uur via een 11 kW DS wallbox
• 100 kW snelladen (tot 80% accucapaciteit laden in 30 min)
• Tot 9 km/min laden

5. Lithium-Ion accu 50kWh:

• Tot 320 km actieradius volgens WLTP testcycles*

Services op maat

* Het genoemde bijtellingspercentage is gebaseerd op de huidige wetgeving van 2021 en geldt voor elektrische voertuigen met een fiscale waarde tot EUR 40.000,-. DS Automobiles Nederland en de DS dealers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien het werkelijke bijtellingspercentage afwijkt van hetgeen hierover in het concept-Klimaatakkoord staat vermeld, of op een ander moment wordt gewijzigd dan thans is aangekondigd.
       
¹ Het vermelde brandstofverbruik en de CO2-emissie worden bepaald volgens de nieuwe Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (‘WLTP’) (EU Verordening 2017/948)). De relevante cijfers worden vooralsnog teruggerekend naar NEDC om als basis te dienen voor de BPM-heffing en om vergelijkingen met verschillende automodellen mogelijk te maken. Neem contact op met uw dealer voor de meest recente informatie. Bij het vaststellen van de cijfers is geen rekening gehouden met specifiek gebruik en rijomstandigheden, de uitrusting of de opties. Ook zijn deze cijfers afhankelijk van de bandenmaat.   Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2-emissies, kunt u terecht op https://www.dsautomobiles.nl/over-ds/technologie/wltp.html