DS 3 CROSSBACK

E-Tense, 100% elektrisch

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:NL]
 


Actieradius :

Meer dan 300 km (WLTP-cyclus)

Laden :

80% van de capaciteit in 30 minuten

Motorvermogen :

100kW/136pk


DS 3 CROSSBACK E-Tense, beschikbaar vanaf eind 2019, is de eerste van een nieuwe generatie elektrische auto's. Onze unieke 100% elektrische SUV verbeeldt technologie en raffinement.

TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT
TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT
TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT
  • TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT

    Maak kennis met een onderscheidend interieur.

Zelf rijden of gereden worden?

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger.

Bij filerijden regelt deze technologie ook het stoppen en weer verder rijden van uw auto.

DS Drive Assist

Uw bepaalt waar u wilt parkeren en uw auto doet de rest

Met DS Park Pilot parkeert uw auto zichzelf, zonder dat u hoeft te sturen of de pedalen hoeft te bedienen.

 

U hoeft alleen de Park-toets ingedrukt te houden, het systeem doet vervolgens de rest! Als u met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's rijdt, scant ons systeem de tussenruimtes tot het een geschikte parkeerplaats voor DS 3 CROSSBACK detecteert. Vervolgens parkeert het systeem de auto automatisch in.

DS Park Pilot

Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveld

Uw snelheid, informatie van de cruise control/snelheidsbegrenzer, gedetecteerde verkeersborden, informatie van rijhulpsystemen en navigatie-aanwijzingen: dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rijinformatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

 

Deze technologie projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld.

DS 3 CROSSBACK: head-up display

EEN PRESTIGIEUZE SIGNATUUR

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-Tense zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Altijd voldoende licht, zonder kans op verblinding

Met de DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u in het donker altijd met grootlicht zonder andere automobilisten te verblinden. Om ervoor te zorgen dat de weg permanent optimaal wordt verlicht, passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde omstandigheden aan.

DS 3 CROSSBACK: DS Matrix LED-Vision koplampen

De DS Matrix LED Vision-koplampen bestaan uit 3 LED-modules voor de dimlichtfunctie en een Matrix Beam-module voor de grootlichtfunctie, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 identieke en onafhankelijke segmenten die afhankelijk van de gedetecteerde omstandigheden geleidelijk gaan branden of weer doven.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

1,50 m: binnen die afstand detecteert DS 3 CROSSBACK uw aanwezigheid. Zodra u nadert, zorgt Proximity Keyless Entry and Start ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de ingeschoven portierhandgrepen uitgeschoven worden. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen.

Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portierhandgrepen worden weer ingeschoven en de auto wordt automatisch vergrendeld.

DS 3 CROSSBACK: Proximity Keyless Entry and Start

Met de Keyless Start-functie profiteert u van nog meer gemak. Eenmaal achter het stuur van uw DS 3 CROSSBACK hoeft u alleen maar op de Start/Stop-knop op de middenconsole te drukken om de motor te starten of af te zetten.

Een uniek ontwerp

Beleef in alle stilte nieuwe rijsensaties met DS 3 CROSSBACK E-Tense en zijn 100% elektrische aandrijflijn van 100 kW (136 pk).

 

De elektromotor combineert vermogen en souplesse en wordt van stroom voorzien door een ideaal geplaatste tractiebatterij waardoor de binnenruimte niet onderdoet voor die van de benzine- en dieseluitvoeringen.

DS 3 CROSSBACK E-Tense: 100% elektrische aandrijflijn

SERVICES OP MAAT