DS 3 CROSSBACK

The new SUV

Prijs v.a. 31290.00 €

of Prijs v.a. € 485/maand*

 

VERMOGEN

Tot 100 – 150 pk

Leverbaar in 100% elektrische uitvoering

AFMETINGEN

Lengte : 4,12 meter

Breedte : 1,79 meter

Hoogte : 1,53 meter

BRANDSTOFGEBRUIK/CO2-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

0 - 8,1 l/100 km

0 - 143 g/km

100% online aanbod: nu inclusief kosteloze upgrade naar Private Lease Flex!

DS biedt u in deze tijd graag extra zekerheid. Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een DS 3 CROSSBACK, krijgt u gratis Private Lease Flex!*

*Reguliere prijs: € 20,- per maand.

Bent u zakelijk rijder?

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

Karakter Exterieur: een onderscheidend design

Onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK valt op door zijn elegante silhouet en avant-gardistische stijl.

man en vrouw bij een DS 3 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK - Een krachtig en rank design

Onze compacte auto DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

 

Wilt u meer informatie over de DS 3 CROSSBACK? Schrijf u nu in en ontvang in enkele e-mails alle informatie.

Fascinerende lichtsignatuur

De DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie versterken niet alleen het elegante karakter van uw auto, maar bieden u bovendien het voordeel van een optimale verlichting onder alle omstandigheden zonder dat andere weggebruikers erdoor verblind worden. Met behulp van de camera bovenaan de voorruit passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de omstandigheden aan.

DS 3 CROSSBACK met optimale verlichting

Een design met opvallende details

Met de DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde silhouet en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning.

DS 3 CROSSBACK - zijaanzicht

Portiergrepen die zich voor u openen

Laat u verrassen door de magie van de portiergrepen, die alleen uitgeschoven worden als u ze nodig hebt. Tijdens het rijden, of als uw DS 3 CROSSBACK is vergrendeld, zijn ze op harmonieuze wijze in de flanken verzonken zodat het geraffineerde silhouet van uw DS 3 CROSSBACK perfect tot zijn recht komt.

DS 3 CROSSBACK - Portiergrepen
man en vrouw bij een DS 3 CROSSBACK

Motoren Ontdek de beschikbare motoren van de DS 3 CROSSBACK

E-TENSE: de 100% elektrische motor

Geen uitstoot

PURETECH: DE BENZINE MOTOREN

PureTech 130 Automaat

PureTech 100 Handgeschakeld

DIESEL

BlueHdi 130 Automaat

Met de DS3 CROSSBACK E-TENSE kunt u geld besparen. Profiteer van lagere verbruikskosten per gereden kilometer en lagere onderhoudskosten. Ook profiteert u van subsidies, vrijstelling van wegenbelasting en een lage bijtelling. Informeer hiernaar bij uw DS Store of DS Salon.

Kies de DS 3 CROSSBACK van uw dromen

1
Terug naar CARROSSERIEKLEUREN
1
Cristal Pearl
Bekijk Accentkleuren
1
Bleu Millenium
Bekijk Accentkleuren
1
Noir Perla Nera
Bekijk Accentkleuren
1
Blanc Banquise
Bekijk Accentkleuren
1
Gris Artense
Bekijk Accentkleuren
1
Blanc Nacré
1
Gris Platinium
Bekijk Accentkleuren
Blanc Opale
Noir Onyx
Blanc Banquise
Blanc Opale
Noir Onyx
Diamond Red
Diamond Red
Noir Perla Nera
Blanc Banquise
Blanc Opale
Diamond Red
Noir Perla Nera
Noir Onyx
Diamond Red
Blanc Opale
Noir Onyx
Diamond Red
Gris Artense
Noir Onyx
Diamond Red
1
LISBON 18"
MONZA 18"
SHANGHAI 18"
BARCELONA 18"
KYOTO 18"
SAO PAULO 18"
MADRID 17"
DUBAI 17"
ANKARA 17"

Interieur  

De kunst van personalisatie

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van de DS 3 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. U kunt het interieur van uw auto laten uitvoeren in een ambiance die bij u past.

Bekijk het interieur in 360°
Interieur Art Black Basalt OPERA
Interieur Pebble Grey Luxembourg
Interieur Black Alcantara
Interieur Basalt Black leder
Interieur Bronze Peruzzi
Interieur Bronze Meteorite

DS LOUNGE Ultiem comfort

Comfort

Zowel tijdens korte als lange ritten kan het comfort van de DS 3 CROSSBACK met één woord worden omschreven: uitzonderlijk. Zowel de voorstoelen als de achterbank zijn door ons voorzien van een innovatieve vulling met twee dichtheden voor het schuimmateriaal, voor een optimale ondersteuning van het lichaam van de inzittenden.

Middenpaneel

Onder het 10,3 inch touchscreen springt het spectaculaire design van de middenconsole direct in het oog. Geheel in de herkenbare stijl van het merk zijn de aanraaktoetsen en de twee centrale ventilatieroosters uitgevoerd in de vorm van diamanten.

FOCAL Electra® hifi-audiosysteem

In de DS 3 CROSSBACK kunt u volop genieten van het DS Lounge-effect en in het bijzonder ons hoogwaardige Focal Electra® hifi-audiosysteem.

 

Met dit systeem, dat bestaat uit 12 op doordachte wijze over het interieur verdeelde luidsprekers (waaronder een subwoofer) en een totaal vermogen van 515 W heeft, kunt u intens genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

TECHNOLOGIE Technologie waar ú van profiteert

De DS 3 CROSSBACK is voorzien van doordachte technologieën die het rijden comfortabeler en veiliger maken.

PROXIMITY KEYLESS ENTRY AND START

Een nieuwe manier van toegang tot uw auto

1,50 m: binnen die afstand detecteert DS3 CROSSBACK uw aanwezigheid. Zodra u nadert, zorgt de Proximity Keyless Entry and Start ervoor dat uw auto wordt ontgrendeld en dat de verzonken portierhandgrepen naar buiten komen. U hoeft dan alleen nog maar het portier te openen om in te stappen. Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portierhandgrepen worden weer verzonken en de auto wordt automatisch vergrendeld.

DS 3 CROSSBACK - deurhendel

DS DRIVE ASSIST

Zelf rijden of gereden worden?

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve rijhulpsysteem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger.

 

Bij filerijden regelt deze technologie ook het stoppen en weer verder rijden van uw auto.

DS 3 CROSSBACK - DS Drive Assist

DS MATRIX LED VISION

DS LED-koplampen

Met de DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u 's nachts altijd met grootlicht zonder andere automobilisten te verblinden. Om ervoor te zorgen dat de weg permanent optimaal wordt verlicht, passen deze intelligente led-koplampen automatisch de lichtbundel aan de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde omstandigheden aan.

DS 3 CROSSBACK - onderweg met grootlicht

HEAD-UP DISPLAY

Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveld

Uw snelheid, informatie van de cruise control/snelheidsbegrenzer, gedetecteerde verkeersborden, informatie van rijhulpsystemen en navigatie-aanwijzingen: dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rijinformatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden.

 

Deze technologie, die voor het eerst werd toegepast in straaljagers, projecteert de belangrijkste rijinformatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld.

DS 3 CROSSBACK - HEAD-UP DISPLAY

AUTOMATISCH NOODREMSYSTEEM

Noodremsysteem van de nieuwste generatie

Om de veiligheid van u en uw medeweggebruikers te garanderen hebben wij uw auto voorzien van een automatisch noodremsysteem. Met behulp van een sensor en de bovenaan de voorruit geplaatste camera van de nieuwste generatie detecteert dit systeem zowel overdag als 's nachts de obstakels die zich op uw rijstrook bevinden.

 

In het geval van een dreigende aanrijding wordt de bestuurder gewaarschuwd door een melding en een geluidssignaal. Als de bestuurder dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische noodremsysteem in werking.

DS 3 CROSSBACK - AUTOMATISCH NOODREMSYSTEEM

VERKEERSBORDHERKENNING

Uw auto herkent de verkeersborden

Het snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem biedt u extra rijcomfort. Dit systeem herkent permanente en tijdelijke verkeersborden met de snelheidslimiet, geeft deze weer op het instrumentenpaneel en waarschuwt u in real time op het moment dat u de snelheidslimiet overschrijdt. U kunt de gedetecteerde snelheidslimiet ook gebruiken als nieuwe ingestelde snelheid voor de cruise control of snelheidsbegrenzer.

DS 3 CROSSBACK - VERKEERSBORDHERKENNING

E-TENSE 100% elektrisch raffinement

De elektrische auto zonder compromissen

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

DS 3 CROSSBACK - 100% elektrische E-TENSE

DS ONLINE STORE

Ontdek de auto's die wij op voorraad hebben

BESTEL UW DS ONLINE

Configureer en bestel uw DS online

ONLY YOU

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

Services op maat

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Ontdek de DS 3 CROSSBACK. De compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een waar meesterwerk. Als het ware een toonbeeld van stijl, comfort en technologie ineen. De DS 3 CROSSBACK onderscheidt zich door zijn imposante silhouet en details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken. Ontdek ook de intelligente DS MATRIX LED VISION-koplampen van de DS 3 CROSSBACK, die een voorsprong op technologisch vlak mogelijk maken. Met DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde schaduwfiguur en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning.