DS 3 CROSSBACK

The new SUV

Prijs v.a. 28.890 €

of Prijs v.a. € 389/maand*

 

VERMOGEN

Tot 100 – 150 pk

Leverbaar in 100% elektrische uitvoering

AFMETINGEN

Lengte : 4,12 meter

Breedte : 1,79 meter

Hoogte : 1,53 meter

BRANDSTOFGEBRUIK/CO2-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

0 - 8,1 l/100 km

0 - 143 g/km

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

Private Lease uw nieuwe DS nu volledig online

Bij een volledige online afsluiting van een DS Private Lease contract ontvangt u nu een luxe 17 inch zwarte DS aktetas. Deze unieke tas, ontworpen door de DESIGN STUDIO van DS en gemaakt in Frankrijk, staat voor de elegantie en aandacht voor elk detail in de creaties van DS Automobiles. Speciaal ontworpen voor de spullen die u mee wilt nemen bij al uw ritten. U kunt het bagagelabel van de aktetas personaliseren door middel van uw initialen of andere tekens naar voorkeur.

luxe 17 inch zwarte DS aktetas

Benieuwd naar DS Automobiles?

Schrijf u dan nu in en ontvang de komende weken enkele mails waarin wij u meenemen in onze wereld! Ontdek wie wij zijn en wat onze visie is op mobiliteit.

Karakter Exterieur: een onderscheidend design

Onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK valt op door zijn elegante silhouet en avant-gardistische stijl.

Een krachtig en rank design

Onze compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Hij onderscheidt zich door zijn imposante silhouet met details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken.

Fascinerende lichtsignatuur

De DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie versterken niet alleen het elegante karakter van uw auto, maar bieden u bovendien het voordeel van een optimale verlichting onder alle omstandigheden zonder dat andere weggebruikers erdoor verblind worden. Met behulp van de camera bovenaan de voorruit passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de omstandigheden aan.

Een design met opvallende details

Met de DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde silhouet en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning.

Portiergrepen die zich voor u openen

Laat u verrassen door de magie van de portiergrepen, die alleen uitgeschoven worden als u ze nodig hebt. Tijdens het rijden, of als uw DS 3 CROSSBACK is vergrendeld, zijn ze op harmonieuze wijze in de flanken verzonken zodat het geraffineerde silhouet van uw DS 3 CROSSBACK perfect tot zijn recht komt.

Motoren Ontdek de beschikbare motoren van de DS 3 CROSSBACK

E-TENSE: de 100% elektrische motor

Geen uitstoot

PURETECH: DE BENZINE MOTOREN

PureTech 130 Automaat

PureTech 100 Handgeschakeld

DIESEL

BlueHdi 130 Automaat

Kies de DS 3 CROSSBACK van uw dromen

1
Terug naar CARROSSERIEKLEUREN
1
Blanc Banquise
Bekijk Accentkleuren
1
Rouge Rubi
1
Noir Perla Nera
1
Bleu Millenium
1
Or imperial
Bekijk Accentkleuren
1
Gris Platinium
1
Gris Artense
Bekijk Accentkleuren
Blanc Banquise
Noir Perla Nera
Rouge Rubi
Noir Perla Nera
Rouge Rubi
Blanc Banquise
Noir Perla Nera
Blanc Banquise
Noir Perla Nera
Rouge Rubi
Blanc Banquise
Gris Artense
1
SHANGHAI 18"
SINGAPORE 18"
SAO PAULO 18"
MONZA 18"
LISBON 18"
NAGOYA 17"
MADRID 17"
DUBAI 17"
START 16"
[cle1: 1_BARCELONA_ZHHAJPG Lang:NL]
BARCELONA 18"

Interieur  

De kunst van personalisatie

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 3 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS Automobiles: personalisering en raffinement. U kunt voor uw interieur kiezen uit vijf DS Inspirations, elke Inspiration met zijn eigen kara

Bekijk het interieur in 360°
Bastille
Opera
Performance Line
Rivoli

DS LOUNGE Ultiem comfort

Zowel tijdens korte als lange ritten kan het comfort van DS 3 CROSSBACK met één woord worden omschreven: fenomenaal. Zowel de voorstoelen als de achterbank zijn door onze ingenieurs voorzien van een innovatieve vulling met twee dichtheden van het schuimmateriaal, voor een optimale ondersteuning van het lichaam van de inzittenden.

Onder het touchscreen springt het spectaculaire design van de middenconsole direct in het oog. Geheel in de herkenbare stijl van het merk zijn de aanraaktoetsen en de twee centrale ventilatieroosters uitgevoerd in de vorm van diamanten.

Genieten

U kunt volop genieten van het rijden, het DS Lounge-effect en in het bijzonder ons hoogwaardige hifi-audiosysteem Focal Electra®. Met dit systeem, dat bestaat uit 12 op doordachte wijze over het interieur verdeelde luidsprekers (waaronder een subwoofer) en een totaal vermogen van 515 W heeft, kunt u intens genieten van een uitzonderlijke geluidskwaliteit.

TECHNOLOGIEËN Technologieën speciaal voor u ontworpen

De DS 3 CROSSBACK beschikt over technologieën die speciaal ontworpen zijn voor uw comfort en veiligheid.

ADML PROXIMITY

Een nieuwe manier om toegang te krijgen tot uw auto

Wanneer u minder dan 3 meter verwijderd bent, komt de auto automatisch tot leven en licht op. Op 1,5 meter ontgrendelt de auto en de portiergrepen, tot dan onzichtbaar, glijden sierlijk uit. Het principe is hetzelfde als u wegrijdt: op 2 meter worden de portiergrepen ingetrokken en vergrendelt de auto zichzelf automatisch zonder dat u iets hoeft te doen.

DS DRIVE ASSIST

Zelf rijden of gereden worden?

DS Drive Assist is een hoogwaardige technologie die u de mogelijkheid geeft om ontspannen lange trajecten af te leggen. Dit innovatieve systeem dat werkt bij snelheden tot 180 km/h, positioneert uw auto nauwkeurig op de rijstrook en regelt de snelheid van uw auto op basis van die van uw voorligger. Bij filerijden regelt deze technologie ook het stoppen en weer verder rijden van uw auto.

DS MATRIX LED VISION

Altijd voldoende licht, zonder kans op verblinding

Met de DS Matrix LED Vision-koplampen van de nieuwste generatie rijdt u 's nachts altijd met grootlicht zonder andere weggebruikers te verblinden. Om ervoor te zorgen dat de weg permanent optimaal wordt verlicht, passen deze intelligente koplampen automatisch de lichtbundel aan de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde omstandigheden aan.

HEAD-UP DISPLAY

Alle informatie die u nodig hebt in uw directe blikveld

Uw snelheid, informatie van de cruise control/snelheidsbegrenzer, gedetecteerde verkeersborden, informatie van rijhulpsystemen en navigatie-aanwijzingen: dankzij het head-up display kunt u alle belangrijke rij-informatie bekijken zonder dat u daarvoor uw blik van de weg af hoeft te wenden. Deze technologie projecteert de belangrijkste rij-informatie in kleur op een transparant scherm in uw directe gezichtsveld.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Noodremsysteem van de nieuwste generatie

Om de veiligheid van u en uw medeweggebruikers te garanderen hebben wij uw auto voorzien van het automatische noo dremsysteem Active Safety Brake. Met behulp van een sensor en de bovenaan de voorruit geplaatste camera van de nieuwste generatie detecteert dit systeem zowel overdag als 's nachts de obstakels* die zich op uw rijstrook bevinden. In het geval van een dreigende aanrijding wordt de bestuurder gewaarschuwd door een melding en een geluidssignaal. Als de bestuurder dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische noodremsysteem in werking om de impact te verminderen of te voorkomen.

 

*Het systeem detecteert motorvoertuigen (die in dezelfde richting rijden of stilstaan), voetgangers, fietsers en motorrijders die zich vóór de auto op dezelfde rijstrook bevinden.

SNELHEIDSLIMIETHERKENNINGSSYSTEEM

Het snelheidslimietherkennings- en snelheidsadviessysteem biedt u extra rijcomfort. Dit systeem herkent permanente en tijdelijke verkeersborden met een snelheidslimiet, geeft deze weer op het instrumentenpaneel en waarschuwt u in real-time op het moment dat u de snelheidslimiet overschrijdt. U kunt de gedetecteerde snelheidslimiet ook gebruiken als nieuwe ingestelde snelheid voor de cruise control of snelheidsbegrenzer.

E-TENSE 100% elektrisch raffinement

De elektrische auto zonder compromissen

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

Bestel online via Private Lease Vind en bestel de DS 3 CROSSBACK van uw dromen online

DS ONLINE STORE

Ontdek alle beschikbare modellen uit voorraad

BESTEL ONLINE

Configureer en bestel uw DS online via DS Private Lease

Services op maat

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Ontdek de DS 3 CROSSBACK. De compacte SUV DS 3 CROSSBACK is een waar meesterwerk. Als het ware een toonbeeld van stijl, comfort en technologie ineen. De DS 3 CROSSBACK onderscheidt zich door zijn imposante silhouet en details die het moderne en geraffineerde karakter van de auto benadrukken. Ontdek ook de intelligente DS MATRIX LED VISION-koplampen van de DS 3 CROSSBACK, die een voorsprong op technologisch vlak mogelijk maken. Met DS 3 CROSSBACK blijft u nergens onopgemerkt. Het fraai gewelfde schaduwfiguur en de grote wielen maken van deze avant-gardistische compacte SUV een krachtige en ranke verschijning.