Café Racer: tijdloze stijl

CAFÉ RACER, TIJDLOZE STIJL

Echte stijl overleeft elke modetrend. Daarom hebben wij DS 3 Café Racer gecreëerd. Stoer en neo-vintage, een mix van verfijning en rock-'n-roll: onze nieuwste Limited Edition is een eerbetoon aan de legendarische caféracer-stijl die ontstond in het Engeland van de zestiger jaren.

DS 3 Café Racer: bovenzijde

EEN UNIEKE CREATIE

Onderscheid uzelf met DS 3 Café Racer, met zijn daksticker waarvan het design is geïnspireerd op het merk DS en de wereld van de caféracers. Deze sticker is exclusief voor DS ontworpen door de grafische studio BMD DESIGN, die bekendstaat om zijn ambachtelijke werk. Het ontwerp van de sticker geeft de auto een unieke stijl.

DS 3 Café Racer

RADICAAL EN PUUR

Voor de carrosserie hebben onze specialisten de kleur Gris Platinum geselecteerd. Een kleur die onder invloed van licht de persoonlijkheid van de auto onthult en contrasteert met de kleur Crème Parthénon van het dak, wat deze Limited Edition een nostalgisch tintje geeft. Daarnaast zijn ook de carrosseriekleuren Noir Perla en Bleu Encre leverbaar.

Man bij DS 3 Café Racer

EXTERIEURUITRUSTING

♦ De DS Wings en de zijstootstrips zijn uitgevoerd in een zwarte structuurlak, wat het design een extra gedurfd en racy karakter geeft.
♦ De bestickering op het dak, de achterklep en de haaienvin maken de nostalgische "rock-'n-roll" look compleet.
♦ De kleur Crème Parthénon van het dak komt terug op de naafdoppen van de exclusieve glanzend zwarte 17 inch lichtmetalen velgen Bellone.
♦ DS3 Cafe Racer is uitgerust met DS LED Vision-koplampen, voor een onderscheidende lichtsignatuur en een perfect zicht onder alle omstandigheden.

Voorlamp en grill DS 3 Café Racer
Achterkoplamp van DS 3 Café Racer
Zijkant DS 3 Café Racer

INTERIEURUITRUSTING

♦ In dezelfde nostalgische stijl als het dak siert een strip met opdruk in rock-'n-roll-en vintage-stijl het Crème Parthénon dashboardpaneel.
♦ Laat u betoveren door het schitterende nappaleder Trinitario in combinatie met de horlogebandstructuur en de crèmekleurige sierstiksels van de stoelbekleding (als optie leverbaar).
♦ Het grote 7 inch touchscreen geeft toegang tot de belangrijkste functies van uw smartphone terwijl u uw ogen veilig op de weg gericht kunt houden. (Apple Carplay & Android Auto)
♦ Profiteer ook van het standaard Pack Auto dat bestaat uit onder meer automatische verlichting en verwarmde buitenspiegels.

Dashboard DS 3 Café Racer
Bekleding van DS 3 Café Racer
Vrouw achter het stuur van DS 3 Café Racer

MAAK KENNIS MET DE MOTOREN VAN DS 3 CAFE RACER

Eindeloos rijplezier

Ervaar dynamisch rijplezier met onze PureTech motor met een geringe CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik.

DS 3 Café Racer is leverbaar met krachtige en efficiënte motoren.

 

BENZINE

PureTech 110 Manual
PureTech 110 Automatic (leverbaar vanaf juli 2018)

DS 3 Café Racer is slechts één facet van de personalisatiemogelijkheden van de DS 3