Configurator DS 4

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een DS 4, onze nieuwe compacte middenklasser? Stel met behulp van de configurator van DS uw nieuwe auto, die ook als Plug-in Hybrid leverbaar is, naar uw wensen en behoeften samen. Uitvoering, motor, uitrusting, design: creëer de DS 4 die bij u past!

Alle uitvoeringen van de DS 4

Onze compacte middenklasser is leverbaar in verschillende uitvoeringen: Bastille +, Performance Line, Performance Line +, Trocadero, en Rivoli. Om aan al uw verwachtingen te voldoen beschikken al deze uitvoeringen over een royale standaarduitrusting.

Keuze uit meerdere motoruitvoeringen

Afhankelijk van de geselecteerde uitvoering kunt u voor uw DS 4 kiezen voor een PureTech-benzinemotor, een BlueHDi-dieselmotor of de plug-in hybride-aandrijflijn E-TENSE. Voor een maximaal comfort is elke DS 4, ongeacht de gekozen motoruitvoering, voorzien van een 8-traps automatische transmissie.

Interieur- en exterieurdesign

U kunt uw DS 4 dankzij de vele opties tot in detail personaliseren: de interieurambiance, de kleur van de carrosserie en het dak, de velgen van de auto, enzovoort. Creëer zo de ultieme DS 4 die als geen ander bij u past.

Afmetingen van de DS 4

De comfortabele DS 4 is 4400 mm lang, 1866 mm breed (met de buitenspiegels ingeklapt) en 1470 mm hoog. Met een bagageruimte van 430 liter en vele opbergmogelijkheden is de DS 4 een praktische en veelzijdige auto.

Uitrusting van de DS 4

Voor nog meer comfort en veiligheid beschikt de DS 4 over een royale standaarduitrusting die per uitvoering verschilt: in 4 richtingen verstelbare hoofdsteunen, verstelbaar voorste deel van de zitting van de bestuurdersstoel, stuurwielverwarming, voorstoelen met verwarmings-, ventilatie- en massagefunctie.