DS 4

Refinement engineered

Prijs v.a. 38840.00 €

of Prijs v.a. € 369/maand*

 

VERMOGEN

130 - 225 pk

Leverbaar in plug-in hybride-uitvoering

AFMETINGEN

Lengte : 4,40 m

Breedte : 1,87 m

Hoogte : 1,49 m

BRANDSTOFVERBRUIK/CO2-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

1,3 - 6,5 l/100 km

29 - 148 g/km

Maak een proefrit in de DS 4

DS Automobiles staat voor stijl, raffinement, vakmanschap en elegantie. De DS 4, met zijn charismatische uitstraling en krachtige overkomen, sluit hier perfect bij aan. Maak nu een afspraak voor een proefrit en laat u verleiden door het fascinerende design, optimale comfort en formidabele rijsensaties dankzij de Augmented Technology. 

DS BETAALPLAN

U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Betaalplan uw toekomstige DS financieren. U betaalt elke maand een deel van uw nieuwe DS af.

Bent u zakelijk rijder?

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

BETOVEREND Een unieke visie op de DS 4

De DS 4, nu beschikbaar om te bestellen, valt op en fascineert door zijn indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en krachtige voorkomen. In het interieur is op geraffineerde wijze Augmented Technology geïntegreerd, voor een puur en hightech design en een perfecte ergonomie.

Motorengamma van de DS 4

PLUG-IN HYBRIDE

E-TENSE 225 pk

BENZINE

Puretech 130 pk Automaat

Puretech 180 pk Automaat

Ontdek de uitvoeringen van de DS 4

Beide versies van de DS 4 zijn leverbaar met de E-TENSE 225 pk plug-in Hybrid-aandrijflijn die nauwelijks ten koste gaat van de binnenruimte of bagageruimte.

DS 4 achterzijde

GRAFISCH EN DYNAMISCH Een geraffineerd en fascinerend design

De jury van de 37e editie van het Festival Automobile International heeft de DS 4 met zijn unieke proporties en krachtige verschijning bekroond met de award voor de Mooiste Auto van het Jaar 2022.

 

Grote wielen, een atletisch silhouet, een aerodynamisch profiel: de DS 4 maakt met zijn vloeiende lijnen en karaktervolle design direct een uiterst moderne indruk. De fraai gevormde achterlichten vormen een harmonieus geheel met het elegante ontwerp.

EEN INTENSE BLIK

De scherpe blik van de in totaal 98 leds van de fascinerende DS Matrix LED Vision-koplampen en de dagrijverlichting geeft de DS 4 een even opvallende als innovatieve uitstraling.

MAJESTUEUZE WIELEN

De verschillende tot wel 20 inch grote velgen die speciaal voor de DS 4 zijn ontworpen, vallen op door hun fraaie afwerking en gedistingeerde uiterlijk. Met hun betoverende design accentueren ze op geraffineerde wijze de dynamiek en de uitstraling van de auto.

DS 4 - MAJESTUEUZE WIELEN

GEDURFDE LIJNEN

De markante en aerodynamische lijnen geven de DS 4 een fascinerend voorkomen en dragen bovendien bij tot een lager verbruik. De vloeiende vormgeving wordt geaccentueerd door de verzonken portierhandgrepen die zijn opgenomen in het design van de DS 4.

DS 4 - GEDURFDE LIJNEN

Een veelzijdig karakter Toon uw karakter

De DS 4 combineert het karakter van een SUV-coupé met dat van een compacte hatchback en biedt talrijke personaliseringsmogelijkheden. Daarnaast zijn twee bijzondere uitvoeringen in het gamma van de DS 4 opgenomen: de DS 4 Performance Line met een sportief karakter en de DS 4 CROSS met een extra avontuurlijk karakter.

CARROSSERIEKLEUREN VAN DE DS 4

1
Terug naar CARROSSERIEKLEUREN
1
Cristal Pearl
1
Copper Gold
1
Laquered Grey
1
Velvet Red
1
Perla Nera Black
1
Platinum Grey
1
Pearl White

ALLE VELGEN VAN DE DS 4

1
20" lichtmetalen velgen SYDNEY
19" lichtmetalen velgen SEVILLA
19" lichtmetalen velgen LIMA
19" lichtmetalen velgen MINNEAPOLIS
19" lichtmetalen velgen SAPPORO
17" lichtmetalen velgen ATHENES

DESIGN INTERIEUR VAN DE DS 4 De pure elegantie van het design

Het interieur van de DS 4 heeft een bijzonder pure uitstraling dankzij de integratie van de schermen in het dashboard, de e-Toggle-selectiehendel, de gestileerde ruitbedieningsschakelaars en de onzichtbare centrale DS Air-ventilatieroosters. Om het interieur nog verder te verfraaien hebben onze ontwerpers gekozen voor unieke materialen zoals gesmeed koolstofvezel, bruin essenhout en natuurlijk nerfleder of nappaleder in het voor een DS zo kenmerkende horlogebandmotief.

Bekijk het interieur in 360°
Interieur OPERA Criollo Brown
[cle1: 2000_GALET_VIGNETTEJPG Lang:NL]
Interier Pebbel Grey
Interieur Black Alcantara®
[cle1: 4000_ALCANTARA_CUIR_VIGNETTEJPG Lang:NL]
Interieur Black Alcantara® / Basalt Black leder
[cle1: 5000_CUIR_VIGNETTEJPG Lang:NL]
Interieur Basalt Black leder
Interieurafwerking met DS patroon Black Basalt
Interieur stof Tungsten / High density stoelen met DS patroon
Interieur stof Tungsten

Interieur Opéra Brun Criollo met stoelen met lederen bekleding in horlogebandmotief

Ervaar de perfectie van ons meest prestigieuze interieur, Opéra Brun Criollo. De voor het merk zo kenmerkende stoelen met het DS-logo in reliëf op de rugleuning zijn bekleed met nappaleder in horlogebandmotief en beschikken over verwarming, ventilatie en een massagefunctie. Ze bieden een optimaal zitcomfort, ongeacht de buitentemperatuur.

Een toonbeeld van distinctie

U beschikt voor de bekleding van het interieur van uw DS 4 over een ruime keuze aan hoogwaardige materialen: stoffen bekleding Tungstène, alcantara®, Toile DS, nappaleder of nerfleder in combinatie met prestigieuze afwerkingsdetails zoals de Point Perle-sierstiksels, het geguillocheerde Clous de Paris-motief, essenhouten afwerking en elementen van gesmede koolstof. De te personaliseren sfeerverlichting zorgt voor een uitnodigende ambiance die u aan uw eigen voorkeur kunt aanpassen. 

Volledig met leder bekleed stuurwiel met verwarming

Een ultiem detail van de meest luxueuze uitvoeringen is het volledig met nerfleder beklede stuurwiel dat bovendien is voorzien van een verwarmingsfunctie, voor het summum van rijcomfort.

ERGONOMIE EN RAFFINEMENT Ontdek DS e-Toggle en DS Air

DS Air-ventilatierooster

Het perfect in het dashboard geïntegreerde onzichtbare DS Air-ventilatierooster is een uniek ventilatiesysteem dat even onopvallend als doeltreffend is. Dankzij de compacte afmetingen ervan konden onze ontwerpers het dashboard zijn vloeiende en pure vorm geven.

De verfijnde en innovatieve e-Toggle-selectiehendel, die de traditionele selectiehendel vervangt, geeft het interieur een extra geraffineerd en technologisch hoogwaardig karakter.

innovatieve e-Toggle-selectiehendel

Quick Launch-functie DS Air

Quick Launch-functie DS Air

Met één druk op de knop activeert u de Quick Launch-functie van het centrale DS Air-ventilatierooster. Afhankelijk van de weersomstandigheden zorgt het ventilatiesysteem voor een sterke warme of koude luchtstroom om snel voor een aangenaam klimaat in het interieur te zorgen. De stoelverwarming of -ventilatie (als uw DS 4 hiermee is uitgerust) wordt eveneens ingeschakeld, zodat u kunt genieten van een optimaal thermisch comfort.

Focal Electra®-hifisysteem

Een fenomenale geluidservaring

Focal Electra®-hifisysteem

Met dit magnifieke hifisysteem, met 14 luidsprekers en een uitgangsvermogen van 690 watt, kunt u genieten van een onovertroffen geluidskwaliteit. Voor een optimaal comfort zijn de portierruiten van gelaagd glas met geluiddempende folie zodat u het geluid van het Focal Electra®-hifisysteem nog intenser kunt beleven, of desgewenst tot rust kunt komen in een aangenaam stil interieur.

TECHNOLOGIEËN Beleef intense en formidabele rijsensaties van de DS 4

DS 4 beschikt over Augmented Technology, een unieke combinatie van hoogwaardige technologieën en augmented reality. Voor meer efficiency, meer connectiviteit en meer innovaties die uw rijplezier en veiligheid ten goede komen.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Voor een intuïtief en ontspannen overzicht over de weg

Het DS Extended Head-Up Display biedt een indrukwekkende visuele ervaring die vergelijkbaar is met die van augmented reality. Het op de voorruit geprojecteerde beeld met een diameter van 21 inch lijkt digitale informatie tot 4 meter vooruit op de weg te projecteren, zodat u alles kunt overzien zonder uw ogen van de weg af te wenden.

DS IRIS SYSTEM

De assistent van uw zintuigen

DS Iris System is ons nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen informatie-ecosysteem. Het bevat een personal assistant-functie die met zijn touch-interface en spraakherkenningsfunctie begrijpt wat u tegen hem zegt en uw commando's uitvoert zoals u het wilt.

DS SMART TOUCH

Uw snelkoppelingen binnen handbereik

Met DS Smart Touch kunt u met één handbeweging een van de zes door u ingestelde snelkoppelingen (bijvoorbeeld een bestemming, contactpersoon, radiozender of instelling van de airconditioning) selecteren zonder uw ogen van de weg af te wenden. Het perfect binnen handbereik geplaatste touchscreen reageert op uw bewegingen en herkent uw gebaren, bijvoorbeeld die voor in- en uitzoomen of het schrijven van letters.

DS DRIVE ASSIST

Rijplezier in zijn allernieuwste vorm

Wij hebben DS Drive Assist ontworpen om het autorijden gedeeltelijk van u over te nemen, waarbij u echter altijd de mogelijkheid hebt om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. DS Drive Assist regelt de snelheid en afstand van uw DS 4 ten opzichte van uw voorligger en houdt hem door in te grijpen op de besturing binnen de rijstrook, op de door de u gewenste positie. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.

DS DRIVE ASSIST 2.0*

DS DRIVE ASSIST 2.0* vergroot uw autonome rijbeleving door toevoeging van het semi-automatisch wisselen van rijstrook en het snelheidsadvies op basis van verkeersborden.

 

* Leverbaar vanaf 2023

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Anticipeer op de weg

Met behulp van een camera bovenaan de voorruit, vier wagenhoogtesensoren en drie acceleratiemeters scant DS Active Scan Suspension in real time de oneffenheden in het wegdek. Op basis van deze informatie wordt de stugheid of souplesse van de vering van elk wiel afzonderlijk aangepast.

DS NIGHT VISION

Zien wat anderen niet zien

De in de grille van de DS 4 ingebouwde infraroodcamera detecteert voetgangers en dieren tot op een afstand van 200 m vóór de auto en geeft ze weer op het digitale instrumentenpaneel, zodat u mogelijke gevaren eerder opmerkt en er sneller op kunt reageren. Dat maakt het rijden aanzienlijk veiliger en ontspannender, zelfs 's nachts op een onverlichte weg.

ANDERE TECHNOLOGIEËN

Ontdek ook de andere technologieën waarmee de DS 4 leverbaar is

DS MATRIX LED VISION

Uitrustingspakket Rear Traffic Detection

DS MATRIX LED VISIONMeer informatie
DS MATRIX LED VISION
Laat u niet meer verrassenMeer informatie
Uitrustingspakket Rear Traffic Detection

Proximity Keyless Entry and Start

Uw DS4 wordt automatisch ontgrendeld wanneer u de auto nadert tot op een afstand van 2 meter, waarbij de verzonken portierhandgrepen naar buiten komen. Eenmaal ingestapt hoeft u nog slechts de Start/Stop-knop in te drukken om uw auto te starten. Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portierhandgrepen worden weer verzonken en de auto wordt automatisch vergrendeld.

Automatisch noodremsysteem

Dit systeem detecteert zowel overdag als 's nachts objecten zoals motorvoertuigen (die in dezelfde richting rijden of stilstaan), voetgangers, fietsers en motorrijders die zich vóór uw auto op dezelfde rijstrook bevinden. In het geval van een dreigende aanrijding wordt de bestuurder gewaarschuwd door een melding en een geluidssignaal. Als de bestuurder dan nog steeds niet reageert, treedt het automatische noodremsysteem in werking.

Verkeersbordherkenning

Het snelheidslimiet- en verkeersbordherkenningssysteem biedt u extra rijcomfort. Dit systeem herkent permanente en tijdelijke verkeersborden, geeft deze weer op het instrumentenpaneel en waarschuwt u in real time op het moment dat u de snelheidslimiet overschrijdt. U kunt de gedetecteerde snelheidslimiet ook gebruiken als nieuwe ingestelde snelheid voor de cruise control of snelheidsbegrenzer.

Lane Keeping System

Het Lane Keeping System signaleert het overschrijden van een rijstrookmarkering en corrigeert automatisch de koers van de auto om hem op zijn rijstrook te houden. U kunt de correctie altijd ongedaan maken door het stuurwiel stevig vast te houden of het systeem deactiveren via de toets "Favoriete rijfuncties".

E-TENSE Mobiliteit van de nieuwe generatie

uitvoering E-TENSE

Onze ingenieurs hebben voor de DS4 een efficiënter platform ontwikkeld om het design en de prestaties op een nog hoger plan te kunnen brengen. Dit platform is geschikt gemaakt voor de uitvoering E-TENSE 225 met plug-in hybrideaandrijflijn van de nieuwste generatie, waarbij een 180 pk benzinemotor is gekoppeld aan een elektromotor van 110 pk. Hiermee kunt u genieten van prestaties en een souplesse van ongekend niveau, plus de mogelijkheid om 50 km (gecombineerd, WLTP) volledig elektrisch te rijden zonder dat dit ten koste gaat van de ruimte voor de inzittenden en voor bagage.

DE KUNST VAN HET REIZEN Maak uw mooiste reizen nog specialer met de DS 4

DS lifestyleproducten
DS lifestyleproducten
DS lifestyleproducten

Beleef uw DS-ervaring nog intenser met onze selectie verfijnde en elegante, speciaal voor u ontwikkelde en vervaardigde producten die een toonbeeld zijn van Frans vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit.

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

Services op maat

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Ontdek het nieuwste model van DS Automobiles, de DS 4. De DS 4 maakt een uiterst moderne indruk met zijn vloeiende lijnen en karaktervolle design. Indrukwekkende proporties, charismatische uitstraling en een krachtig voorkomen: dat is de DS 4. De hatchback is leverbaar met de E-TENSE 225 pk plug-in hybride aandrijflijn, die nauwelijks ten koste gaat van de binnenruimte of de bagageruimte. In het interieur is op geraffineerde wijze Augmented Technology geïntegreerd, een unieke combinatie van hoogwaardige technologieën en augmented reality. Hierdoor beleeft u intense en formidabele rijsensaties in de DS 4.