DS Connect Nav

DS CONNECT NAV

Met:

- Verkeersinformatie in real time, by TomTom Services

- Gevarenzones, by TomTom Services

- Internetverbinding via de auto

REAL-TIME ONLINE NAVIGATIE

Ons online navigatiesysteem met spraakherkenning beschikt over een groot aantal door TomTom ontwikkelde services, zoals verkeersinformatie in real-time en waarschuwingen voor gevarenzones, en is gemakkelijk vanaf de bestuurdersplaats te bedienen.

3 JAAR GRATIS SERVICES

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE

TomTom levert in real-time alle informatie die het systeem nodig heeft om de optimale route te berekenen. Als u kiest voor de snelste route, vermijdt het systeem files en weggedeelten waar het verkeer langzaam rijdt, waar werkzaamheden plaatsvinden of waar een ongeluk is gebeurd. Zo bent u verzekerd van een stressvrije en veilige reis.

Beschikbare parkeerplaatsen

Ons online navigatiesysteem geeft in real-time op het scherm van uw auto de beschikbare parkeerplekken in de parkeergelegenheden bij u in de buurt weer, inclusief de parkeertarieven.

Weerbericht

Dankzij het weerbericht van ons navigatiesysteem wordt u nooit meer door sneeuw of regen verrast. Met deze service kunt u zich voorbereiden op de weersomstandigheden: een veilig en geruststellend gevoel.

Brandstofprijzen

Met deze service, die over de gegevens van meer dan 140.000 tankstations beschikt, bespaart u onderweg tijd en geld. De brandstofprijs van de tankstations in de buurt wordt namelijk in real-time op het scherm van uw auto weergegeven.

GEVARENZONES

Laat u om nog relaxter te rijden waarschuwen voor gevarenzones. Het navigatiesysteem geeft door middel van geluidssignalen en meldingen op het scherm aan waar u extra oplettend moet rijden en waar radars (flitspalen of mobiele radars) zijn opgesteld. Alle gebruikers kunnen gemakkelijk nieuwe gevarenzones of radars melden. Deze meldingen worden snel gecheckt en vervolgens met u gedeeld. De beschikbaarheid van deze service is afhankelijk van de wetgeving van het land waarin u zich bevindt.

LAADSTATIONS

Om extra ontspannen te rijden kunt u met deze service in real time zien welke voor uw auto geschikte laadstations in uw omgeving* beschikbaar zijn. Alleen de gegevens van deelnemende laadstations worden weergegeven.

 

En om u het leven nog gemakkelijker te maken kunt u de Free2Move Services-app downloaden en een abonnement afsluiten op de service Charge My Car. U krijgt dan toegang tot het grootste netwerk van openbare laadpunten in Europa. Bovendien kunt u via de app direct betalen voor het opladen.

 

* Afhankelijk van de laadpunten

BESCHIKBAAR VOOR

DS 3 CROSSBACK

De nieuwe compacte SUV.

DS 7 CROSSBACK

De charismatische en geraffineerde SUV.

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE: de nieuwe topklasse sedan.

MEER INFORMATIE

Updaten van het multimediasysteem

Om bij de navigatie rekening te houden met deze veranderingen kunnen de kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem van uw DS maximaal twee maal per jaar worden bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.

Internetverbinding

Onze nieuwste modellen zijn voorzien van een 3G-simkaart voor de geolokalisatie van uw auto. Daarom hebt u voor uw navigatiesysteem geen internetabonnement nodig, ook niet in het buitenland.

Aanmeldingsprocedure

Na de aanschaf van uw auto hebt u drie jaar lang gratis recht op de services van DS Connect Nav. U kunt op elk gewenst moment dit abonnement online verlengen door naar uw persoonlijke MyDS-pagina te gaan.

 

* Gevarenzones by TomTom Services: beschikbaarheid afhankelijk van de wetgeving van het land waarin u zich bevindt.