DS Connect Nav

DS CONNECT NAV

Met:

- Verkeersinformatie in real time

- Gevarenzones 2

- Internetverbinding via de auto

- Updates van de kaartgegevens

- Spraakherkenning

 

REAL-TIME ONLINE NAVIGATIE

Ons online navigatiesysteem met spraakherkenning beschikt over een groot aantal door TomTom ontwikkelde services, zoals verkeersinformatie in real-time en waarschuwingen voor gevarenzones1. De navigatie is gemakkelijk vanaf de bestuurdersplaats te bedienen.

3 JAAR GRATIS SERVICES

REAL-TIME VERKEERSINFORMATIE

TomTom levert in real-time alle informatie die het systeem nodig heeft om de optimale route te berekenen. Als u kiest voor de snelste route, vermijdt het systeem files en weggedeelten waar het verkeer langzaam rijdt, waar werkzaamheden plaatsvinden of waar een ongeluk is gebeurd. Zo bent u verzekerd van een stressvrije en veilige reis.

real-time verkeersinformatie

Beschikbare parkeerplaatsen

Ons online navigatiesysteem geeft in real time op het scherm van uw auto de beschikbare parkeerplekken bij u in de buurt weer, inclusief de parkeertarieven.

Weersverwachting

Met deze service wordt u geïnformeerd over de weersomstandigheden op uw route: een veilig en geruststellend gevoel.

Brandstofprijzen

Met deze service, bespaart u onderweg tijd en geld. De brandstofprijzen bij tankstations in uw omgeving worden in real time op het scherm van uw auto weergegeven.

GEVARENZONES VAN TOMTOM

Laat u waarschuwen voor gevarenzones. Het navigatiesysteem geeft met geluidssignalen en meldingen op het scherm aan waar flitspalen of mobiele radars staan opgesteld. Alle TomTom gebruikers kunnen gemakkelijk nieuwe gevarenzones of radars melden. Deze meldingen worden snel gecheckt en vervolgens met u gedeeld. De beschikbaarheid van deze service is afhankelijk van de wetgeving van het land waarin u zich bevindt.

LAADSTATIONS

Met deze service kunt u in real time zien welke, voor uw auto, geschikte laadstations in uw omgeving beschikbaar zijn. Alleen de gegevens van deelnemende laadstations worden weergegeven.

 

U kunt optioneel de Free2Move Services-app downloaden en een abonnement afsluiten op de service Charge My Car. U krijgt dan toegang tot het grootste netwerk van openbare laadpunten in Europa. Bovendien kunt u via de app direct betalen voor het opladen.

Een nieuw, nog intuïtiever systeem

Automatische updates

Vertrouw op ons systeem dat online de route berekent en deze indien nodig op basis van de actuele verkeerssituatie aanpast. Bovendien worden de kaartgegevens automatisch geüpdatet.

Het navigatiesysteem dat u kent

Ons intelligente en connectieve systeem is zelflerend. Het onthoudt uw reisgewoontes en stelt op basis van de door u afgelegde trajecten bestemmingen voor. In plaats van dat u elke keer handmatig de bestemming moet invoeren, biedt het navigatiesysteem relevante bestemmingen aan, nog voor de reis begint. Het informeert u over de aankomsttijd en de verkeerssituatie op de route.

Persoonlijke spraakassistent

De spraakassistent van het DS Iris System reageert op uw stem en voert de meeste commando's moeiteloos uit. Zo kunt u met gesproken commando's het navigatiesysteem bedienen, iemand bellen of de instellingen van de airconditioning aanpassen.

Beschikbaar voor

Het DS Connect Nav-systeem is op alle DS-modellen beschikbaar. De nieuwste versie van ons meest geavanceerde navigatiesysteem, waarin het DS Iris System is geïntegreerd, is alleen beschikbaar op de DS 4.

 • NIEUWE DS 7 E-TENSE NIEUWE DS 7 E-TENSE

  Prijs v.a. 53.540.00€

  of € 569/maand*

 • DS 4 E-TENSE DS 4 E-TENSE

  Prijs v.a. 44.540.00€

  of € 429/maand*

 • DS 9 E-TENSE DS 9 E-TENSE

  Prijs v.a. 68.590.00€

  of € 979/maand*

MEER INFORMATIE

Updaten van het multimediasysteem

De kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem worden maximaal tweemaal per jaar3 bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Bij onze nieuwste modellen gebeurt dit automatisch. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.

Internetverbinding

Onze nieuwste modellen zijn voorzien van een 3G-simkaart voor de geolokalisatie van uw auto. Daarom hebt u voor uw navigatiesysteem geen internetabonnement nodig, ook niet in het buitenland4.

Aanmeldprocedure

Na de aanschaf van uw auto heeft u drie jaar lang recht op gratis services van DS Connect Nav. U kunt daarna dit abonnement online verlengen door naar uw persoonlijke MyDS-pagina te gaan.

 

1Verkeersinformatie in real time, van TomTom Services. 2Gevarenzones van TomTom Services: beschikbaarheid afhankelijk van de wetgeving van het land waarin u zich bevindt. 3U kunt tot twee keer per jaar gratis de kaartgegevens updaten bij uw DS Store als u eigenaar bent van: een DS 3 CROSSBACK, een DS 7 CROSSBACK of een DS 9. Neem voor meer informatie contact op met uw verkooppunt. 4Gedurende 3 jaar, mits de telecomproviders het 2G/3G-netwerk in bedrijf houden. Zie de algemene voorwaarden van de service.