DS Connected Services
Inbegrepen bij de aankoop van uw auto*

DS Automobiles biedt u een reeks Connected Services aan. Ontdek welk pakket bij u past en ervaar nog meer rijplezier!
 

*Inbegrepen in de aankoopprijs van uw DS besteld vanaf 1 juli 2023. Inbegrepen zijn het pakket Connect One voor een periode van 10 jaar en, na aanmelding, het pakket Connect Plus voor een periode van 3 jaar, vanaf de ingangsdatum van de garantie(i) Bekijk de juridische voorwaarden onderaan de pagina. .

Connect One Pack
Nog meer gemoedsrust
Geniet na uw aankoop gedurende een periode van 10 jaar(i) *Inbegrepen bij iedere DS besteld vanaf 1 juli 2023. Raadpleeg de juridische voorwaarden onderaan de pagina. van connected services die uw veiligheid en gemoedsrust garanderen.
SOS & ASSISTANCE
De SOS & Assistance-functie zorgt voor een gerust gevoel. Bij een noodgeval neemt het systeem, dankzij wereldwijde geolokalisatie, onmiddellijk contact op met de juiste hulpdiensten. 
TELEMAINTENANCE DS(i) Activering vereist
Stel uw dealer in staat om op afstand de technische gegevens van uw DS in te zien. Wanneer onderhoud of reparaties nodig zijn, kan de DS STORE contact met u opnemen. Hierdoor wordt sneller en efficiënter aan de onderhoudsbehoefte van uw auto voldaan. 
AUTOMATISCHE UPDATES
Geniet van een hoogwaardig infotainmentsysteem met tussentijdse updates, zodat u altijd toegang heeft tot de nieuwste functies van uw auto. 
GAMES
Vermaak uzelf met games op het infotainmentscherm van uw DS terwijl u geparkeerd staat. 
Pack Connect Plus
Herontdek grenzeloos rijplezier
Inbegrepen in de aankoopprijs van uw auto voor een periode van 3 jaar(i) Inbegrepen bij de aankoop van een nieuwe DS die vanaf 1 juli 2023 is besteld, voor een periode van 3 jaar, vanaf de datum dat de fabrieksgarantie ingaat. Bekijk de juridische informatie onderaan de pagina. , Connect Plus is een uitbreiding op Connect One en biedt de ultieme connected rijervaring.
CONNECTED NAVIGATIE

Vanaf de bestuurderstoel leidt de connected navigatie u moeiteloos naar uw bestemming en wordt u onderweg relevante informatie getoond, zoals verkeersinformatie, het weerbericht, waarschuwingen voor gevarenzones en de locatie van tankstations (inclusief de brandstofprijs en de aanwezigheid van laadpunten). Ook worden parkeerplaatsen nabij uw bestemming getoond(i) "On Street Parking" is alleen beschikbaar in geselecteerde landen en steden. . Al deze functies zijn te bedienen via de spraakassistent. Heeft u uw route al uitgestippeld in de MyDS app, dan stuurt u deze met één druk op de knop naar het navigatiesysteem van uw auto.

 

 
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT(i) Deze nieuwe functie voor uw DS maakt gebruik van de kracht van Generatieve Kunstmatige Intelligentie op basis van het Chat AI-platform van SoundHound. SoundHound integreert verschillende kennisdomeinen met een van de meest geavanceerde taalmodellen: de API van ChatGPT. Dankzij deze combinatie kan het DS IRIS SYSTEM sneller en uitgebreider antwoord geven op vragen dan de vorige generatie van het DS IRIS-spraakherkenningssysteem. De ChatGPT-functionaliteit is geïntegreerd in het DS IRIS-systeem dankzij het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Omdat het een Artificial Intelligence (AI)-taalmodel is, is het klaar om op menselijke wijze antwoorden te genereren op basis van deeplearning. Aangezien AI-technologie nog volop in ontwikkeling is, zijn de antwoorden of informatie mogelijk niet volledig accuraat, correct of objectief. Net als bij elke andere virtuele assistent raadt DS Automobiles aan om niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en beperkt privégegevens te delen. Raadpleeg voor gebruik de algemene voorwaarden.  
Het spraakherkenningssysteem van het DS IRIS SYSTEM was al bijzonder intuïtief en responsief en is nu verder uitgebreid met de kunstmatige intelligentie van SoundHound, op basis van de ChatGPT API.

Hierdoor is uw DS voortaan verrijkt met een innovatieve functie waarmee u niet alleen een geheel nieuwe relatie met uw voertuig krijgt, maar tegelijkertijd ook de voordelen ervaart van een reisgenoot die iedere rit veiliger en comfortabeler maakt. 
CONNECTED ALARM(i) De aankoop en installatie van een alarmsysteem in uw DS zijn niet inbegrepen in het pakket Connect Plus.  
Geniet van uw vakantie zonder u zorgen te maken over uw auto. Het connected alarm waarschuwt u per sms als het autoalarm afgaat.

Beschikbaar op de DS 4 (in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk). 
E-ROUTES VAN FREE2MOVE CHARGE
Dankzij e-ROUTES komt u nooit met een leeg batterijpakket langs de weg te staan. e-ROUTES stelt namelijk de snelste en meest efficiënte route samen naar uw bestemming. Plan uw reis via de e-ROUTES-app op uw smartphone en stuur deze eenvoudig naar het navigatiesysteem van uw auto. In de route wordt rekening gehouden met laadstops op basis van het werkelijke verbruik.

Alleen beschikbaar voor DS 3 E-TENSE
EV TRIP PLANNER
Bereid uw route voor vanaf uw smartphone via de MyDS app. De app berekent de reistijd en benodigde actieradius. Indien nodig, worden laadstations aan uw route toegevoegd. Bespaar tijd door de route direct naar uw DS-infotainmentsysteem te sturen.

Alleen beschikbaar op de DS 3 CROSSBACK E-TENSE- en DS 3 E-TENSE-modellen.
 
FREE2MOVE CHARGING ESOLUTION
Laad uw elektrische of plug-in hybrid auto op bij openbare laadpunten met behulp van de eSolutions Charging app. Deze app, verbonden met uw auto, is inbegrepen in het pakket Connect Plus. 
REMOTE CONTROL
Beheer uw DS op afstand via uw smartphone: vergrendel of ontgrendel de deuren en lokaliseer uw auto met behulp van de claxon of verlichting. 
E-REMOTE ACCESS
Vanuit de MyDS-app blijft u volledig op de hoogte van de status van uw E-TENSE-model: controleer de resterende actieradius van het batterijpakket en de laadstatus. Ook is het mogelijk om laadsessie in te plannen of een tijdschema in te stellen om de auto voor vertrek op temperatuur te brengen, op een specifieke tijd of dag naar voorkeur. 
SEND2NAV
Met de MyDS app kunt u eenvoudig uw volgende bestemming kiezen en deze via de Send2Nav-functie naar uw DS-infotainmentsysteem sturen. 
Services op maat
MyDS App
Bekijk alle functies van de MyDS app en ontdek hoe u het meeste uit uw auto en de connected diensten kunt halen.
Only You
Ontdek het exclusieve klantenprogramma
Juridische informatie

Voor alle nieuwe auto's die vanaf 1 juli 2023 worden besteld, zijn de diensten SOS & Assistance en DS Telemaintenance(i) Telemaintenance vereist activatie door de klant. onderdeel van het Connect One pakket (inbegrepen in de aankoopprijs van de auto). De diensten "Remote Control & Connected Navigatie" zijn onderdeel van het Connect Plus pakket, waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect Plus is beschikbaar en bij de aankoopprijs van de auto inbegrepen voor een periode van 36 maanden vanaf de ingangsdatum van de garantie. Na deze periode is Connect Plus beschikbaar tegen betaling.