DOORGAAN
DS 3

Nieuwe DS 3


The art of refinement
 
Vanaf € 42.140(i) Consumentenadviesprijs is inclusief bpm, 21% btw en kosten rijklaar maken. of Financiering vanaf € 399/maand(i) Bedragen op basis van financiering op basis van een DS Betaalplan met een looptijd van 60 maanden en 6,9% rente. In het DS betaalplan is gerekend met een restantbetaling en een slottermijn. Voor meer informatie en details verwijzen wij u naar de aanbiedingen pagina. LET OP GELD LENEN KOST GELD. DS Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.  

156 pk

VERMOGEN

(115 kW/156 pk)

Tot wel 402 km (gecombineerde WLTP-cyclus)

Tot wel 575 km (WLTP-stadscyclus)

 

30min.

OPLADEN

voor 80% van de capaciteit (via een openbaar snellaadpunt)

156 pk

VERMOGEN

(115 kW/156 pk)

Tot wel 402 km (gecombineerde WLTP-cyclus)

Tot wel 575 km (WLTP-stadscyclus)

30min.

OPLADEN

voor 80 % van de capaciteit (via een openbaar snellaadpunt)

Vanaf € 36.390(i) Consumentenadviesprijs is inclusief bpm, 21% btw en kosten rijklaar maken of Financiering vanaf € 345/maand(i) Bedragen op basis van financiering op basis van een DS Betaalplan met een looptijd van 60 maanden en 6,9% rente. In het DS betaalplan is gerekend met een restantbetaling en een slottermijn. Voor meer informatie en details verwijzen wij u naar de aanbiedingen pagina. LET OP GELD LENEN KOST GELD. DS Betaalplan is een product van PSA Finance en wordt aangeboden door PSA Financial Services Nederland B.V. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding.  

VERMOGEN

100 - 130 pk

AFMETINGEN

Lengte: 4,12 m

Breedte: 1,79 m

Hoogte: 1,53 m

BRANDSTOFVERBRUIK/CO2-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

5,5 – 6 l/100 km
125 - 135 g CO2/km

VERMOGEN

100-130 pk

AFMETINGEN

Lengte : 4,12 m

Breedte : 1,79 m

Hoogte : 1,53 m

BRANDSTOFVERBRUIK / CO2-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

l / 100 km : n.n.b.

g CO₂ / km : n.n.b.

Bestel nu uw Nieuwe DS 3 E-TENSE met subsidie
Wilt u in het nieuwe jaar 100% elektrisch rijden?
Bestel nu uw Nieuwe DS 3 E-TENSE en maak gebruik van de €2.950 overheidssubsidie.
CHIC EN COMPACT
Een eigentijds design
De Nieuwe DS 3 is een efficiënte en hightech SUV die elegantie en karakter uitstraalt. Hij is leverbaar in een 100% elektrische uitvoering en overtuigt met zijn rijcomfort.

Motoruitvoeringen

De Nieuwe DS 3 is leverbaar met verschillende motoren:

 

Twee PureTech-benzinemotoren van 100 en 130 pk en een 100% elektrische aandrijflijn.

Hoogwaardige technologie
De Nieuwe DS 3 is gebaseerd op een nieuw platform waarvoor innovatieve materialen worden gebruikt. Hierdoor is de Nieuwe DS 3 een van de lichtste SUV's van zijn segment. Voor de 100% elektrische uitvoering betekent dat een riante actieradius van tot wel 575 km (WLTP-stadscyclus). Met zijn accupakket dat in slechts 30 minuten voor 80% kan worden opgeladen, is deze auto even geschikt voor korte als lange ritten.
DESIGN
DESIGN

Interieurdesign

Vakmanschap en oog voor detail

In het verzorgde interieur van de Nieuwe DS 3 komen hoogwaardige materialen, elegant geïntegreerde hightech voorzieningen en oog voor detail samen. De sfeer in het interieur is comfortabel en rustgevend en ademt karakter en moderniteit. ​
Horlogebandmotief
Onze bekleders hebben voor nappaleder, een kostbaar nerfleder, gekozen om het interieur van de Nieuwe DS 3 optimaal tot zijn recht te laten komen. Het horlogebandmotief onderstreept op elegante wijze de diepgewortelde band tussen DS Automobiles en de ambachtskunst. 
Geguillocheerd Clous de Paris-motief
Voor de decoratie van de bedieningselementen van de Nieuwe DS 3 hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door het bij luxe horloges toegepaste geguillocheerde Clous de Paris-motief. Dit afwerkingsmotief heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar op harmonieuze wijze kruisen. 
Point Perle-sierstiksels​​
De door onze lederbewerkers ontworpen Point Perle-sierstiksels, geïnspireerd op broderie, zorgen met hun parelvormige steek voor een bijzonder elegante afwerking van de in de interieurs van de Nieuwe DS 3 gebruikte lederen bekledingen. Deze knipoog naar de haute couture is kenmerkend geworden voor DS Automobiles. 
Hoogwaardige materialen
De kwaliteit van de materialen, de perfectie van het Franse vakmanschap en de harmonieuze lijnen geven dit interieur, waarin unieke bekledingsmotieven worden toegepast, een geheel eigen sfeer.
EEN WERELD VAN CONNECTIVITEIT
PERFORMANCE LINE
Een sterke persoonlijkheid
De Nieuwe DS 3 Performance Line heeft een nog strakker uiterlijk en kenmerkt zich door specifieke afwerkingsdetails. Het vurige karakter van deze uitvoering valt direct op.
HIGHTECH
Ontdek de rijhulpsystemen van de Nieuwe DS 3
DS IRIS SYSTEM
DS Iris System is ons nieuwe intuïtieve, ergonomische en volledig aan uw persoonlijke voorkeuren aan te passen infotainmentsysteem. Het bevat een Personal Assistant-functie die u via het touchscreen en gesproken commando's kunt bedienen. DS Iris System voert uw commando's uit zoals u ze bedoeld hebt.
DS DRIVE ASSIST
DS Drive Assist is een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Een volgende stap in de richting van autonoom rijden. Dit innovatieve systeem regelt de snelheid en de afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger. Bovendien houdt het de Nieuwe DS 3 door in te grijpen op de besturing binnen de rijstrook, op de door de bestuurder gewenste positie. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.
DS MATRIX LED VISION
De DS Matrix LED Vision-koplampen van de Nieuwe DS 3 bestaan uit 3 led-modules voor het dimlicht en een Matrix Beam-module voor het grootlicht, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 onafhankelijke segmenten. Deze segmenten gaan segment voor segment geleidelijk branden of weer uit, afhankelijk van de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde rijomstandigheden. U kunt zo met grootlicht blijven rijden zonder andere weggebruikers te verblinden. Bij het naderen van een voorligger of een tegenligger wordt een deel van de op dit voertuig gerichte grootlichtbundel gedoofd om de bestuurder ervan niet te hinderen. Dit gedoofde deel beweegt met het rijdende voertuig mee.

ANDERE TECHNOLOGIEËN

Proximity Keyless Entry and Start

Dankzij het keyless entry and start-systeem wordt uw Nieuwe DS 3 automatisch ontgrendeld wanneer u de auto tot op 2 meter afstand nadert. De elegant in de carrosserievorm opgenomen verzonken portiergrepen komen dan naar buiten. 

Eenmaal ingestapt hoeft u nog slechts de startknop in te drukken om uw auto te starten. Als u bij de auto vandaan loopt, werkt de functie volgens hetzelfde principe: de portiergrepen worden weer ingetrokken en de auto wordt automatisch vergrendeld.

 
Head-up kleurendisplay
Het Extended Head-Up Kleurendisplay van de Nieuwe DS 3 biedt een indrukwekkende visuele ervaring die vergelijkbaar is met die van augmented reality. De informatie wordt geprojecteerd op een doorzichtig scherm in het blikveld van de bestuurder, zodat hij zijn ogen altijd op de weg gericht kan houden. 
VISION 360

De Nieuwe DS 3 is voorzien van digitale camera's voor en achter van de nieuwste generatie. De door deze camera's gemaakte beelden zijn van topkwaliteit en worden weergegeven op het 10,3 inch grote touchscreen.

Vision 360 is een videosysteem dat bij lage snelheden werkt. Het geeft een beeld "van bovenaf" van de auto in zijn omgeving weer. Het beeld wordt tijdens het manoeuvreren constant geactualiseerd.

 
E-TENSE, 100% ELEKTRISCH
Dankzij onze deelname aan de Formule E, bekroond met twee dubbele wereldtitels, hebben onze ingenieurs een schat aan kennis en ervaring opgedaan die ze hebben ingezet bij de ontwikkeling van een nieuwe generatie bijzonder efficiënte aandrijflijnen. Dankzij de lagere luchtweerstand en het nieuwe accupakket met een verbeterd thermomanagement presteert de E-TENSE-aandrijflijn van de Nieuwe DS 3 nog beter.
Milieusubsidie 2023

Rij vanaf januari in ons 100% elektrische model

Vanaf 1 januari 2023 geeft de overheid weer subsidie (SEPP) op een nieuwe elektrische personenauto. Voor een nieuwe auto is het subsidiebedrag in 2023 € 2.950 en voor een gebruikte auto € 2.000. De subsidie geldt zowel voor koop als voor private lease. 

 

Orienteert u zich op tijd

De overheid houdt het principe aan van wie eerst komt, het eerst maalt.

 

De subsidiepot was in 2021 en 2022 snel leeg, en dit verwachten wij ook in 2023. U doet er daarom verstandig aan zich nu al te oriënteren op de aankoop van uw nieuwe elektrische auto. 

Bestel nu uw Nieuwe DS 3 E-TENSE, om als een van de eerste hier gebruik van te maken. U reserveert vrijblijvend vast een productieplek. U bent dan vrijwel verzekerd dat u begin 2023 comfortabel rijdt in uw elektrische DS voorzien van de subsidiekorting van € 2950.

MYDS App

Informatie over de actieradius

Via de MyDS App kunt u in real time de resterende actieradius van uw plug-in hybrideauto checken. Tijdens het opladen kunt u ook de laadsnelheid en de resterende laadtijd checken.

Laden op afstand

Via de desbetreffende functie van de MyDS App kunt u ook op afstand het laden van de auto starten of programmeren. Dit biedt u de mogelijkheid om de auto tijdens de daluren op te laden.

Voorverwarming of voorkoeling op afstand

Via de instelling van de voortemperatuurregeling van het interieur kunt u de voorverwarming of voorkoeling van uw auto programmeren. Deze functie biedt extra comfort en heeft bovendien geen effect op de actieradius van uw auto als hij tijdens het laden van uw auto wordt gebruikt.
SERVICES OP MAAT
Only You
Ontdek ons programma van services op maat
Servicecontracten
Rijd zorgeloos dankzij onze onderhouds- en pechhulpverleningsservices

Disclaimer

 

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie.