DS 3 CROSSBACK E-TENSE

[cle1: DS_3_CROSSBACK_E_TENSE Lang:NL]
 

HAUTE COUTURE. ELECTRIC.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Met DS 3 CROSSBACK E-TENSE wordt de droom van een luxe elektrische auto werkelijkheid! Dit model kan dit voorjaar worden besteld en wordt geleverd begin 2020. Daarnaast kunnen we u garanderen dat op de rijk uitgeruste DS 3 CROSSBACK E-TENSE 4% bijtelling van toepassing zal zijn. 

 

Met een elektromotor van 136 pk en een batterij van 50 kWh is de actieradius van deze auto meer dan 300 km (WLTP; NEDC is 450 km). En met een 100kW-snellader kan de accu in 30 minuten tot 80% worden opgeladen! Dankzij de slimme plaatsing van de accu blijft de binnenruimte ongewijzigd. En met een motorvermogen van 100kW geniet u in alle stilte van een soepele en bijzonder dynamische auto. 

 

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze dankzij een groot aantal exclusieve designelementen. Daarnaast is dit model uitgerust met vele high-tech karakteristieken zoals proximity Keyless Entry & Start en DS Matrix Led Vision om elektrisch rijden nog comfortabeler te maken.

Hoe werkt het?

Wilt u als eerste een volledige elektrisch model van DS hebben? Reserveer dan nu DS 3 CROSSBACK E-TENSE! 

 

Start uw reservering door onderaan deze pagina uw dealer naar keuze te kiezen. Hierna belandt u op een formulier. Door uw gegevens achter te laten, reserveert u nieuwe DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Let wel, dit betreft geen bestelling. Een DS Expert Adviseurs van uw dealer naar keuze zal hierna contact met u opnemen. 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

FAQ

RESERVERING

U hoeft geen aanbetaling te doen. Deze reservering betreft geen bestelling en u kunt de reservering te allen tijde annuleren.

 

PRIJS

Een exacte prijs is nog niet bekend, wel staat vast dat een rijk uitgeruste DS 3 CROSSBACK E-TENSE in de 4% bijtellingsregeling valt (onder voorbehoud van belastingswijzigingen).

LEVERING
De auto wordt begin 2020 verwacht. In de tussentijd zullen we u op de hoogte houden van de karakteristieke features van DS 3 CROSSBACK E-TENSE, het productieproces en elektrisch rijden in algemeen.

 

ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN

Bekijk de algemene gebruiksvoorwaarden van de reserveringswebsite hier.


VERWERKING PERSOONSGEGEVENS

Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens, bekijk onze privacy policy.

Contact

Wilt u meer informatie over het reserveren van DS 3 CROSSBACK E-TENSE of heeft u andere vragen omtrent elektrisch rijden? Neem dan contact met ons op!


We zijn telefonisch bereikbaar op 0800 – 1955 
(van maandag tot vrijdag tussen 8.30u en 17.00u) 


Daarnaast kunt u op onze Klantenservice-pagina contact met ons opnemen via chat en contactformulier.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Reserveer uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Begin uw reservering door hieronder uw dealer naar keuze te selecteren.