INSTRUCTIEVIDEO'S GEBRUIKSAANWIJZINGEN DS 3 CROSSBACK

Bent u sinds kort eigenaar van een DS 3 CROSSBACK met benzine- of dieselmotor of een elektrische DS 3 CROSSBACK (E-TENSE) en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over zijn uitrusting?
U vindt hier een serie instructievideo's die u helpen optimaal te genieten van uw auto.

Activering van het Connect-navigatiesysteem

In deze instructievideo leggen we u stap voor stap uit hoe u de Connect-navigatieservices van het DS Connect Nav-pakket kunt activeren en configureren via het scherm van uw DS 7 CROSSBACK of uw DS 3 CROSSBACK met DS Connect Nav. Deze services zijn beschikbaar via de mobiele internetverbinding van de DS Connect Box van uw auto. De databundel van uw mobiele-telefoonabonnement wordt er niet voor gebruikt, ook niet in het buitenland.

Configuratie van de service Gevarenzones

Ontdek hoe u de DS-service Gevarenzones kunt gebruiken en configureren. Met deze service kunt u worden gewaarschuwd voor:

- gevarenzones in Frankrijk,

- vaste radarcontroles in heel Europa

- ongevalgevoelige weggedeelten.

Wanneer u bij de aanschaf van uw auto niet hebt aangegeven gebruik te willen maken van de service Gevarenzones, blijft het mogelijk om er online een abonnement op af te sluiten via uw mobiele MyDS App.

FOCAL Electra®: een fenomenale geluidservaring

De Franse audiospecialist Focal, sinds jaar en dag partner van DS Automobiles, heeft samen met de ingenieurs en technici van DS een hoogwaardig Electra®-hifisysteem voor DS 3 CROSSBACK ontwikkeld. Met zijn 12 luidsprekers en 515W-versterker biedt dit systeem de inzittenden een unieke geluidservaring.

Verzonken portierhandgrepen

Het innovatieve Proximity Keyless Entry and Start-systeem maakt het u nog gemakkelijker. Zodra u de auto tot op een afstand van minder dan 1,5 meter bent genaderd, wordt hij automatisch ontgrendeld, komen de vier portierhandgrepen automatisch naar buiten en hoeft u alleen nog maar het portier te openen om in te stappen. Wanneer u weer bij de auto vandaan loopt, worden de portierhandgrepen weer verzonken en wordt de auto automatisch vergrendeld.

DS MATRIX LED VISION: rijden met grootlicht zonder andere weggebruikers te verblinden

De DS Matrix LED Vision-koplampen van DS 3 CROSSBACK bestaan uit 3 LED-modules voor de dimlichtfunctie en een Matrix Beam-module voor de grootlichtfunctie, waarvan de laatste is opgedeeld in 15 onafhankelijke segmenten. Deze segmenten gaan segment voor segment geleidelijk branden of weer uit, afhankelijk van de door de camera bovenaan de voorruit gedetecteerde rijomstandigheden. 

DS DRIVE ASSIST: zelf rijden of gereden worden

Deze rijhulptechnologie voor level 2 autonoom rijden, die als wereldprimeur is geïntroduceerd op DS 7 CROSSBACK, is nu ook leverbaar op DS 3 CROSSBACK. DS Drive Assist regelt de snelheid van uw auto ten opzichte van zijn voorligger en regelt op basis van uw instellingen en rijstijl de besturing om uw DS 3 CROSSBACK nauwkeurig zijn rijstrook te laten volgen. Het systeem, dat werkt tot 180 km/h (afhankelijk van de landelijke wetgeving), regelt zo de snelheid en de koers voor de bestuurder.

SPECIFIEKE INSTRUCTIEVIDEO'S E-TENSE

Bekijk onze specifieke instructievideo's voor onze elektrische modellen (E-TENSE)

Activering van afstandsbediening

In deze instructievideo leggen we u uit hoe u zich kunt aanmelden voor E-TENSE Remote Control via de MyDS App en hoe u deze functie kunt activeren. Ontdek stap voor stap hoe u zich kunt aanmelden voor deze functie waarmee u permanent op de hoogte kunt blijven van de status van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE.

Afstandsbediening

In deze instructievideo komt u te weten hoe u de functies van E-TENSE Remote Control kunt gebruiken via de MyDS App. Ontdek stap voor stap hoe u uw app kunt configureren om permanent op de hoogte te blijven van de status van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE: u kunt de actieradius en de laadtoestand van het accupakket checken en het laden van uw auto of het inschakelen van de voorverwarming/-koeling van het interieur programmeren op het tijdstip en de dag(en) van uw keuze.

Thuis opladen

In deze video presenteren we u wat u moet weten over de opties voor het thuis opladen van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Ontdek hoe u uw elektrische auto kunt opladen via een normaal stopcontact (Mode 2), via een versterkt stopcontact (Mode 2) of via een DS Wall Box (Mode 3), hoe lang het laden duurt bij deze manieren van opladen en welke gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn op de standaard geleverde Mode 2- en Mode 3-laadkabel.

Opladen via een normaal stopcontact

Ontdek in deze instructievideo hoe u uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE kunt opladen via een normaal stopcontact. Met deze laadmethode kunt u uw elektrische auto bij u thuis, bij vrienden of op uw werk opladen zonder dat er een speciale installatie voor nodig is. Bij deze overal beschikbare laadmethode beschikt u over een laadspanning van 220 V bij 8 A, waarmee u met de standaard geleverde Mode 2-kabel in 5 uur voor 50 km aan actieradius kunt bijladen.

Opladen via een DS Wall Box

Ontdek in deze instructievideo hoe u uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE kunt opladen door hem aan te sluiten op een DS Wall Box. Dit door een gespecialiseerd bedrijf geïnstalleerde privélaadpunt is de ideale en door het merk DS aanbevolen oplossing voor het snel opladen van uw elektrische auto bij u thuis of op het werk. Met deze optie laadt u uw auto op met een laadstroom van tot wel 32 A (bij 220 V) via een driefaseninstallatie, waarmee u met de standaard geleverde Mode 3-driefasenkabel in slechts 70 minuten voor 50 km aan actieradius kunt bijladen.

Ontdek MyDS services

MyDS INSTRUCTIEVIDEO'S Ontdek alle MyDS services

Bent u sinds kort eigenaar van een auto en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over de MyDS-services? U vindt hier een serie instructievideo's die u helpen optimaal te genieten van uw auto en de bijbehorende services.