INSTRUCTIEVIDEO'S - GEBRUIKSAANWIJZINGEN DS 9

Bent u sinds kort eigenaar van een DS 9 met benzine- of dieselmotor of een DS 9 plug-in hybrideauto (E-TENSE) en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over zijn uitrusting?

U vindt hier een serie instructievideo's die u helpen optimaal te genieten van uw auto.

Gebruikstips voor uw plug-in hybrideauto

Bekijk deze korte instructievideo met tips voor het gebruik van de Hybrid-modus voor optimale prestaties van uw plug-in hybride DS 9 E-TENSE.

 

Ontdek onze tips voor een perfect gebruik van uw auto met de juiste balans tussen brandstofverbruik en een langere actieradius.

SPECIFIEKE INSTRUCTIEVIDEO'S E-TENSE

Bekijk onze specifieke instructievideo's voor onze elektrische en plug-in hybridemodellen (E-TENSE).

Activering van Remote Control

 

In deze instructievideo leggen we u uit hoe u zich kunt aanmelden voor E-Tense Remote Control via de MyDS App en hoe u deze functie kunt activeren. Ontdek stap voor stap hoe u zich kunt aanmelden voor deze functie waarmee u permanent op de hoogte kunt blijven van de status van uw DS 9 E-TENSE.

Remote Control

 

In deze instructievideo komt u te weten hoe u de functies van E-TENSE Remote Control kunt gebruiken via de MyDS App. Ontdek stap voor stap hoe u uw app kunt configureren om permanent op de hoogte te blijven van de status van uw DS 9 E-TENSE: u kunt de actieradius en de laadtoestand van het accupakket checken en het laden van uw auto of het inschakelen van de voorverwarming/-koeling van het interieur programmeren op het tijdstip en de dag(en) van uw keuze.

 

Thuis opladen

 

Ontdek in deze instructievideo hoe u uw DS 9 E-TENSE kunt opladen via een normaal stopcontact. Met deze laadmethode kunt u uw plug-in hybrideauto bij u thuis, bij vrienden of op uw werk opladen zonder dat er een speciale installatie voor nodig is. Bij deze overal beschikbare laadmethode beschikt u over een laadspanning van 220 V bij 8 A, waarmee u met de standaard geleverde Mode 2-kabel het accupakket van uw auto in 7 uur volledig kunt opladen.

 

Opladen via een normaal stopcontact

 

In deze video presenteren we u wat u moet weten over de opties voor het thuis opladen van uw DS 9 E-TENSE. Ontdek hoe u uw plug-in hybrideauto kunt opladen via een normaal stopcontact (Mode 2), via een versterkt stopcontact (Mode 2) of via een DS Wall Box (Mode 3), hoe lang het laden duurt bij deze manieren van opladen en welke gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn op de standaard geleverde Mode 2- en Mode 3-laadkabel.

 

Opladen via een DS Wall Box

 

Dit door een gespecialiseerd bedrijf geïnstalleerde privélaadpunt is de ideale en door het merk DS aanbevolen oplossing voor het snel opladen van uw plug-in hybrideauto bij u thuis of op het werk. Met deze optie laadt u uw plug-in hybrideauto op met een laadstroom van tot wel 32 A (bij 220 V) via een driefaseninstallatie, waarmee u met de standaard geleverde Mode 3-driefasenkabel het accupakket in slechts 1 uur en 3 kwartier volledig kunt opladen.