DS Automobiles X Paris Fashion Week® De trends voorbij

Als officieel partner van de Paris Fashion Week® en de Haute Couture Week® sinds 2019 deelt DS Automobiles met deze evenementen, die volledig in het teken staan van de mode en de avant-garde, dezelfde filosofie over schoonheid en verfijnd vakmanschap.

DS Automobiles X Paris Fashion Week

Met dit partnership brengt DS Automobiles een hommage aan de band die het merk heeft met de creatieve modewereld. Met de gedrevenheid om te breken met tradities, te verrassen, te experimenteren en te innoveren, draagt deze samenwerking ook bij aan het door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode ingezette proces om de Paris Fashion Week® duurzamer te maken.

Officiële auto van het evenement

DS Automobiles werkt samen met de Paris Fashion Week® om tijdens het evenement genodigden binnen Parijs te laten vervoeren met onze stijlvolle, gedurfde en geïnspireerde modellen. Sinds januari 2020 rijdt de Fédération de la Haute Couture et de la Mode met een vloot van 25 geëlektrificeerde auto's met een lage CO2-uitstoot, waaronder de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300, de DS 9 E-TENSE 225 en de DS 9 E-TENSE 4×4 360.

Terugblikken DS Automobiles door het oog van de camera

Beleef of herbeleef de hoogtepunten van het partnership tussen DS Automobiles en de Paris Fashion Week®.

Februari 2022

Ter gelegenheid van de Paris Fashion Week®, die in het teken staat van de prêt-à-porter-damesmode voor het herfst-/winterseizoen van 2022-2023, heeft DS Automobiles een redactionele fotoshoot georganiseerd, geïnspireerd op de stijl van de beroemdste modefotografen en in samenwerking met het model Zoé Hotuqui in creaties van Coperni.

DS Paris Fashion Week
DS Paris Fashion Week
DS Paris Fashion Week

September 2021

De Paris Fashion Week® 2021 en het Balmain Festival hebben DS Automobiles de kans gegeven om het merk DS en het modemerk Balmain bijeen te brengen in een fotoshoot die in het teken staat van verfijning, de "spirit of avant-garde" en Frans vakmanschap.

DS Automobiles Balmain
DS Automobiles Balmain
DS Automobiles Balmain

Maart 2021

Tijdens de Paris Fashion Week® Femme 2021 heeft Coperni het decor van zijn modeshow opgezet in de AccorHotels Arena in Parijs. Aan deze modeshow, bijgewoond door 70 genodigden van het evenement, heeft DS Automobiles een spectaculaire bijdrage geleverd door de catwalk aan beide zijden te verlichten met 36 geëlektrificeerde auto's (DS 7 CROSSBACK E-TENSE en DS 3 CROSSBACK E-TENSE).

DS Automobiles Coperni
DS Automobiles Coperni
DS Automobiles Coperni
DS Automobiles Paris Fashion Week

DS CONSCIOUS COLLECTION, op het kruispunt van ambachtelijk vakmanschap en innovatie

Bij de editie Damesmode herfst/winter 2021-2022 van de Paris Fashion Week® heeft DS Automobiles de DS Conscious Collection gepresenteerd. Deze unieke capsulecollectie van vier unisex kledingstukken is ontworpen in samenwerking met het opkomende label EGONlab en de Londense onderzoeks- en innovatiestudio Post Carbon Lab. Deze kledingstukken absorberen CO2. Dit project past perfect in de door het merk aangehangen Future Craft-filosofie die beoogt innovatieve materialen en technologieën te creëren en deze op een geraffineerde wijze te verwerken.

Un Autre Regard DS Automobiles brengt een hommage aan de ontwerpers van morgen.

DS Automobiles laat zich al sinds de oprichting van het merk inspireren door de mode voor de creatie van de visuele merkidentiteit. Met de twee redactionele fotoshoots "Un Autre Regard" (een andere blik) brengt het merk DS een hommage aan acht ontwerpers.

Thebe Magugu

Thebe Magugu heeft een design-, mode- en fotografie-opleiding gevolgd aan de prestigieuze modeacademie LISOF in Johannesburg. Na al voor meerdere modehuizen en ontwerpers te hebben gewerkt heeft hij in 2015 zijn eigen merk opgericht. Hij ontwerpt moderne kleding met een Afrikaans tintje en maakt daarbij gebruik van lokale technieken, van de manier waarop de stof is geweven tot aan de productie.

DS Automobiles Thebe Magugu
DS Automobiles Thebe Magugu
DS Automobiles Thebe Magugu

Boyarovskaya

Boyarovskaya is een in Parijs gevestigd merk voor dameskleding dat in 2016 is opgericht door Maria Boyarovskaya en Artem Kononenko. De kleding van dit revolutionaire merk is minimalistisch en vaak biologisch afbreekbaar. De creaties kenmerken zich door een efficiënte snit en een moderne elegantie.

DS Automobiles Boyarovskaya
DS Automobiles Boyarovskaya
DS Automobiles Boyarovskaya

Mossi

De ontwerper Mossi Traoré heeft gelijktijdig de supervisie over twee verschillende projecten: ten eerste een modevakschool waar studenten leren hun eigen vakmanschap te ontwikkelen en deze in de praktijk te brengen, en ten tweede een kledingmerk dat zich kenmerkt door pure lijnen en een tijdloze stijl. Deze twee projecten komen samen in zijn collecties die ontworpen en vervaardigd worden in zijn ateliers vlak bij Parijs.

DS Automobiles Mossi
DS Automobiles Mossi
DS Automobiles Mossi

Juli 2020

DS Automobiles presenteert "Un Autre Regard" (een andere blik), een redactionele fotoshoot waarin creaties in verschillende thema's bijeen worden gebracht en de "spirit of avant-garde" centraal staat. De door de Fédération de la Haute Couture et de la Mode als veelbelovend aangeduide merken Blue Marble, Boramy Viguier, EGONlab, Germanier en Mansour Martin hebben in deze fotoshoot een aantal voor deze merken iconische creaties laten zien. De fotograaf Paul Franco heeft zijn visie op de Paris Fashion Week 2020 onthuld in het Château de Bizy. Dit kasteel bevindt zich dicht bij de Seine, dezelfde rivier waaraan in Parijs het Palais de Tokyo is gelegen waar talenten normaliter met nieuwe trends pronken. In het hof en de tuinen van het kasteel zijn vijf composities gemaakt waarin de DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 en DS 9 E-TENSE centraal staan.