SUV’s en crossovers van DS

Gedurfd en robuust

Weet u de nieuwste trends op het gebied van design en technologie op waarde te schatten? Dan zult u de SUV's en crossovers van DS Automobiles, die elegantie en raffinement met hoogwaardige technologie combineren, zeker weten te waarderen. De vloeiende en dynamische lijnen van DS 7 CROSSBACK weerspiegelen hun kracht en soliditeit. Deze auto biedt een onovertroffen rijervaring.

Wanneer spreken we van een SUV?

Een SUV is officieel een afkorting van de term 'Sports Utility Vehicle'. Dit zijn van oorsprong de bekende terreinwagens. Vroeger werden er al terreinwagens ontworpen die ideaal waren om off-road te rijden, hiervoor werden de auto's hoger en sterker gemaakt (oa. door vierwielaandrijving). Niet veel later werd de term SUV gegeven aan auto's met het karakter van een terreinwagen in combinatie met de luxere uitrusting van een personenauto. Het gevolg hiervan is dat de SUV auto's een ideale combinatie zijn geworden van (rij)comfort, kracht en luxe. SUV's zijn vaak ruim opgesteld, waardoor deze modellen over het algemeen beschikken over een hoog laadvermogen en ruimte om meerdere personen mee te nemen. Dit maakt een SUV ook geschikt als gezinsauto.


Ontdek hieronder de SUV’s en crossovers van DS Automobiles.

SUV DS 7 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK

Liefhebbers van nieuwe rijervaringen kunnen achter het stuur van DS 7
CROSSBACK hun hart ophalen. De twee grote 12 inch schermen, DS Night Vision, een systeem dat in het donker voor een uitzonderlijk goed zicht zorgt, en DS Connected Pilot, een systeem dat de snelheid van de auto aanpast aan van die van uw voorligger en ervoor zorgt dat de auto binnen de rijstrook blijft, zorgen voor een unieke beleving.

Dankzij DS Park Pilot, een technologie van de nieuwste generatie, wordt inparkeren, zowel parallel aan als haaks op de rijbaan, kinderspel. Het enige wat u hoeft te doen is de richtingaanwijzer inschakelen. Het systeem doet vervolgens de rest!

 

Laat u verrassen door het elegante raffinement van het interieur van DS 7 CROSSBACK. Het in het dashboard geplaatste B.R.M R180-klokje komt bij het starten van de motor tevoorschijn.

Dankzij de vijf riante zitplaatsen en de bagageruimte van 555 l, één van de grootste van het segment, hoeft u zich ook qua ruimte geen zorgen te maken in DS 7 CROSSBACK.

 

Personalisatiemogelijkheden

Opéra, Faubourg, Rivoli, Bastille, Performance Line: laat uw persoonlijkheid in de uitvoering van uw DS 7 CROSSBACK tot uiting komen en kies één van de vijf DS Inspirations.