SUV'S EN CROSSOVERS

SUV, CROSSOVER, compacte SUV: elk model kenmerkt zich door innovatief design en vooruitstrevende technologieën. Een unieke en opvallende lichtsignatuur en een imposant en gedurfd voorkomen dat de auto een veilige en luxueuze uitstraling geeft: zo moet een topklasseauto eruitzien volgens DS.

DS 7 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK

Liefhebbers van nieuwe rijervaringen kunnen achter het stuur van DS 7 CROSSBACK hun hart ophalen. De twee grote 12 inch schermen, DS Night Vision, een systeem dat in het donker voor een uitzonderlijk goed zicht zorgt, en DS Connected Pilot, een systeem dat de snelheid van de auto aanpast aan van die van uw voorligger en ervoor zorgt dat de auto binnen de rijstrook blijft, zorgen voor een unieke beleving.

Dankzij DS Park Pilot, een technologie van de nieuwste generatie, wordt inparkeren, zowel parallel aan als haaks op de rijbaan, kinderspel. Het enige wat u hoeft te doen is de richtingaanwijzer inschakelen. Het systeem doet vervolgens de rest!

 

Laat u verrassen door het elegante raffinement van het interieur van DS 7 CROSSBACK. Het in het dashboard geplaatste B.R.M R180-klokje komt bij het starten van de motor tevoorschijn.

Dankzij de vijf riante zitplaatsen en de bagageruimte van 555 l, een van de grootste van het segment, hoeft u zich ook qua ruimte geen zorgen te maken in DS 7 CROSSBACK.

 

Personalisatie

Opéra, Faubourg, Rivoli, Bastille, Performance Line: laat uw persoonlijkheid in de uitvoering van uw DS 7 CROSSBACK tot uiting komen en kies een van de vijf DS Inspirations.

DS 3 CROSSBACK

DS 3 CROSSBACK

Met de hoogwaardige DS 3 CROSSBACK komt u elke rit comfortabel tot rust. Deze compacte SUV biedt u unieke en intense rijsensaties, waarbij u elke kilometer geniet van een zintuiglijke ontdekkingsreis.

Avant-gardistisch design, een geraffineerd interieur, hoogwaardige technologie: DS 3 CROSSBACK is in alle opzichten een unieke SUV auto. Met de grille met DS Wings, de verzonken portierhandgrepen en de onmiddellijk herkenbare lichtsignatuur onderscheidt dit gedurfde model zich van de massa. Het minutieus afgewerkte interieur prikkelt uw zintuigen met de fraaiste materialen en is een toonbeeld van Frans vakmanschap. DS Drive Assist geeft u een voorproefje van autonoom rijden, terwijl DS Safety een pakket van technologieën omvat die het rijden onder alle omstandigheden veiliger maken. Maak kennis met een hoogwaardig model dat zich met stijl onderscheidt van de massa.