DS 7 CROSSBACK

Foto's en video's

Ontdek de DS 7 CROSSBACK in de media en bekijk foto’s en video’s van het exterieur en interieur.

CHARISMA & ELEGANTIE Foto’s van het exterieur

Foto’s van het interieur

MODERN & DYNAMISCH DS 7 CROSSBACK video's

PERS DS 7 CROSSBACK in de media

DS 7 CROSSBACK: Review AD

Met efficiënte plug-in hybridetechnologie en geavanceerde hulpsystemen die het leven van de inzittenden veraangenamen, is de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 zijn rol als topmodel uit de SUV-reeks van het Franse merk op het avantgardistisch gevormde lijf geschreven.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE

7 dagen blootgesteld aan de 7 verleidingen van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Gevolg: volledig Car Crushed. Gelukkig hebben we de foto’s en video nog.

DS 7 CROSSBACK: Review Autoblog

Zeker op het gebied van afwerking en materiaalgebruik is de DS 7 CROSSBACK fenomenaal.

Hommeage

DS is terug, als merk. En de DS7 Crossback is de eerste boreling. Getekend door Ivo Groen, Nederlander in Franse dienst. Hommeage spreekt met hem.

DS 7 CROSSBACK: Review Femme Frontaal

Na zoveel teasers en modeshows zien we de nieuwe DS 7 CROSSBACK eindelijk op het Nederlandse asfalt. Twee weken geleden kon Femme Frontaal de Parisienne al eventjes testen!

Driving Dutchman: Review DS 7 CROSSBACK

De DS 7 CROSSBACK is een bijzondere auto, die op en top Franse klasse uitstraalt. Hij is ruim, luxe en doet zijn uiterste best jou als bestuurder of passagier het zo veel mogelijk naar je zin te maken. Het ontwerp is uniek, er is geen enkele auto die zeker qua interieur hier op lijkt.

DS Week Parijs

Deze 'Best of' video toont u een compilatie van de proefritten die journalisten hebben gemaakt in de DS 7 CROSSBACK tijdens de DS Week in Parijs.

The Post Online (TPO)

Eindelijk is er weer een auto voor architecten, dirigenten en kunstenaars: DS 7 CROSSBACK.

Autokopen.nl: Review DS 7 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK oogt écht vernieuwend, anders dan anders, zoals hij op basis van zijn merkwaarden moet doen. Die missie is dus alvast geslaagd. Tijd om de motor te starten, waarna ik al snel merk dat de rijbeleving in lijn is met de merkbeleving.

AutoVandaag: Review DS 7 CROSSBACK

Met DS 7 CROSSBACK vaart DS Automobiles succesvol en zelfstandig verder.

Autoweek: Review DS 7 CROSSBACK

Een eerste rij-impressie van de DS 7 CROSSBACK, die komend jaar de strijd aangaat met de Audi Q3 en de BMW X1.

AutoRAI: Review DS 7 CROSSBACK

“Rijden in de DS 7 CROSSBACK is een genoegen en bepaald niet stressverhogend dankzij de vele technische voorzieningen die de bestuurder ondersteunen.”

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON